Cum să devii un om de succes? I

CB056525Dacă vrei să ai succes, nu poţi doar să stai şi să aştepţi, trebuie să ieşi şi să îl cauţi. Trebuie să treci la fapte şi să fii pregătit pentru a avea succes. Acest articol îşi propune să îţi arate cum poţi avea succes!

Care sunt lucrurile care fac ca un om să aibă succes, cum poate ca o pesoană să aibă succes, în timp ce altă persoană nu reuşeşte? Oare acea persoană are ceva aparte care îl ajută să îşi îndeplinească visele, oare poate avea un set de principii care să-i permită să aibă succes?

Poate să fie vorba de o şmecherie? Doar unii oameni pot să aibă succes? Nu uitaţi, există două categorii de oameni, cei care nu fac nimic, dar aşteaptă ceva bun să se întâmple, şi cei care încearcă să reuşească folosind principiile potrivite! Aceştia sunt cei care reuşesc să săvârşească lucruri frumoase!

Dacă vrei să ai succes, trebuie să ştii cum să-ţi atingi ţelul, şi să cunoşti principiile de care ai nevoie pentru a avea succes.

Posibilitatea de a ne schimba viaţa, stă în mâinile noastre. Putem schimba lucrurile şi ne putem astfel îmbunătăţi viaţa. Nu trebuie să aşteptăm influenţe din exterior, care să facă totul în locul nostru.

Ştiai că ai puterea de a-ţi schimba viaţa? Ştiai că te poţi opri chiar acum să trăieşti o viaţă de care nu eşti încântat, şi că poţi schimba lucrurile în aşa fel încât să ai o viaţă pe care să o iubeşti? O poţi face chiar acum, totul stă în mâinile tale. Din păcate, prea puţini oameni îşi dau seama de această abilitate! Nu realizează că îşi pot schimba viaţa chiar în acest moment! Îţi poţi schimba viaţa chiar acum, şi trebuie să spui asta tuturor! Fie că poţi sau nu să crezi, când iei decizia de a-ţi schimba viaţa, întreg Universul se opreşte şi este atent la ceea ce ceri.

Există 6 principii după care trebuie să te ghidezi în viaţă:

1. felul în care îţi trăieşti viaţa!

2. felul în care priveşti viaţa!

3. felul în care răspunzi provocărilor!

4. felul în care reacţionezi la probleme!

5. felul în care reacţionezi la evenimente!

6. felul în care răspunzi la noile circumstanţe din viaţa ta!

Vei constata că aceste principii de viaţă îţi vor schimba modul în care priveşti lucrurile and modul de gândire. Aceste principii au rolul de a te ajuta să introduci o nouă fază în viaţa ta, să înveţi să cum să faci lucrurile pentru a avea succes, în loc să te plângi că lucrurile nu merg în direcţia pe care ţi-o doreşti.

Atât de mulţi oameni doar stau şi aşteaptă să câştige la loterie sau sperând că norocul îi va caută pe ei. Dar acest lucru nu se va întâmpla. Tu trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în viaţa ta.

Trebuie să îţi găseşti un scop!

Toţi avem nevoie de un scop. Toţi avem nevoie de un motiv să ne trezim dimineaţa, dar mulţi dintre noi nu cunoaştem acest motiv. Care este motivul pentru care trăim? Ai un scop? Exişti fără ca nişte forţe să te ghideze? Iar aici nu mă refer la bani sau promovare la locul de muncă. Acestea reprezintă scopuri false care ne îndepărtează de adevăratul scop al vieţii noastre. Nu, scopul tău este ceva diferit. Scopul tău este ceva pe care chiar dacă l-ai face pe gratis, te-ar face extrem de fericit.

Sportivii sunt plătiţi cu milioane de dolari, dar chiar dacă nu ar fi plătiţi, ei tot ar pratica sportul. De ce? Motivul este pentru că sportul este pasiunea lor. De aceea pentru mulţi dintre ei este foarte greu să se retragă. Nu-şi pot părăsi pasiunea. Asta îi caracterizează cel mai bine!

Trebuie să îţi găseşti scopul în viaţă! Scopul tău este ceea ce te face să te trezeşti dimineaţa şi este baza pe care toată viaţa ta se bazează. Scopul tău este ceea ce se află în interiorul tău, un talent pe care îl ai şi un dar pe care îl ai şi îl poţi dărui întregii lumi.

Pentru a afla care este scopul tău, ar trebui să răspunzi la următoarele întrebări:

1. ce anume îţi place să faci?

2. când nu lucrezi, ce îţi face plăcere să faci?

3. dacă ar trebui să faci un singur lucru în toată viaţa ta, care ar fi acela?

4. ce ţi-ai dorit să ajungi când erai copil?

5. ce visezi că ţi-ai plăcea să faci?

6. dacă ar trebui să faci ceva in mod voluntar, ce ai face cu cea mai mare plăcere?

7. ce fel de carieră te-ar face să fii mândru de tine?

Acestea sunt întrebări foarte importante pe care ar trebui să ţi le pui deoarece ele îţi vor spune care este pasiunea ta. Poate pasiunea ta este călătoritul, scrisul, cîntatul, sportul. Cu toţii avem pasiuni, dar atât de puţini dintre noi şi le cunosc. Ei cred că ştiu, dar sfârşesc prin a alege ceva greşit.

Nu uita, şi acesta este un lucru foarte important: nimeni nu poate să îţi spună care este pasiunea ta, doar tu cunoşti răspunsul la această întrebare. Doar tu poţi să ştii ce pasiune ai, dacă altcineva îţi va spune, atunci el sigur va greşi.

Acum că ai început să-ţi identifici pasiunea şi ai realizat importanţa ei, putem merge mai departe.

1 thought on “Cum să devii un om de succes? I”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.