Cum să alegi un fotograf nuntă potrivit

Nunta este un eveniment unic în viața noastră. Fiecare dintre noi visăm la o nuntă de vis, o petrecere de poveste. Organizarea implică multe sarcini de bifat pentru ca evenimentul să fie impecabil. Contează foarte mult ca amintirea nunții să fie una plăcută.

În urmă cu 11 ani, îmi organizam cu mare drag nunta. Un detaliu care pentru mine a contat mult a fost să aleg un fotograf nuntă potrivit. Sunt o mare iubitoare de poze și îmi place să răsfoiesc albume cu poze de la diverse evenimente. Prețuiesc amintirile mai mult decât orice, le înțeleg valoarea. Din aceste motive, am știut că este esențial să îmi aleg un fotograf nuntă pasionat pentru a avea amintiri minunate. Ani mai târziu, îmi răsfoiesc albumul cu poze de la nuntă și îmi place stilul la fel ca în prima zi.

Îmi amintesc și acum, clipa în care mi-am primit albumul. Atâta bucurie, atâtea emoții, efectiv retrăiam fiecare moment de la nuntă. Am fost întrebată de finii mei și de prietene, cum am știut să aleg un fotograf nuntă potrivit. Iată ce sfaturi le-am oferit.

fotograf nuntă București

Sfaturi pentru a alege un fotograf nuntă

Criteriul cel mai important este să fie un om pasionat de ceea ce face. Acest detaliu se observă de la analiza portofoliului, dar și din prima discuție cu acesta.

**Analizează portofoliul, dar și partea de Social Media

Tehnologia și internetul ne ajută să obținem foarte ușor și rapid informațiile de care avem nevoie. La o primă căutare pentru fotograf nuntă București, vom găsi informațiile necesare despre Marius Migleș, Site-ul este complex și complet, ne oferă o mulțime de detalii despre serviciile oferite. Pentru mine, este un specialist de încredere ținând cont de site-ul ordonat care îi este o primă carte de vizită.

Analizează pozele din toate categoriile, nuntă, botez. cununie. Nu se știe când prietena sau fina, sau poate chiar tu, aveți nevoie de un fotograf botez București.

Putem analiza pozele disponibile pe site pentru a ne da seama dacă stilul de poze ne place și ni se potrivește. V-aș recomand să analizați și paginile de Social Media. Acolo veți regăsi poze mai diferite și veți putea cunoaște mai bine, printre poze, omul din spatele fotografului. Eu aș fi atentă să observ pe ce detalii pune accentul.

**Atenția la detalii ne spune despre răbdare

Aș alege un fotograf nuntă pasionat, dar și calm, răbdător. În ziua nunții, emoțiile pun stăpânire pe mirese și e bine ca fotograful să fie calm și să ofere sfaturi cu răbdare. Dacă pozele din portofoliu relevă liniște, calmitate, zâmbete calde, atunci și fotograful a contribuit.

Fiecare mireasă are anumite detalii care dorește să fie pozate pentru a-și aminti cu drag de ele. Fotograful trebuie să se plieze și după cerințele miresei. Comunicarea dintre cei doi este esențială. Iată de ce recomand minim două întâlniri înainte de fericitul eveniment pentru a se crea o relație și comunicarea să fie mai ușoară. Ideal ar fi ca unele detalii să fie discutate din timp, pentru ca în ziua nunții lucrurile să se desfășoare mai ușor.

**Fotograful de nuntă trebuie să aibă idei inedite

Mi-am dorit la nunta mea niște poze unice și i-am comunicat acest lucru fotografului de nuntă. Și azi sunt încântată de ce poze am realizat atunci datorită imaginației fotografului, dar și datorită disponibilității mele. I-am spus ce fel de poze doresc și restul am lăsat pe mâna lui. Recunosc, am avut încredere maximă în abilitățile sale și l-am lăsat să-și facă treaba fără să intervin.

Sfatul meu este să vă lăsați pe mâna fotografului. Are extrem de multă experiență și vă va da doar sfaturi bune, demne de urmat. Cu cât va fi mai liber, cu atât pozele vor fi inedite, unice.

**Mirii să facă echipă bună cu fotograful nuntă

În ziua nunții, mirii trebuie să aibă atenția în toate direcțiile. Când e vorba de fotografii, e bine să se concentreze doar la fotograf și îi asculte sfaturile și recomandările. Cu siguranță, și invitații au intenții bune, dar doar un specialist te va ajuta să obții pozele perfecte de nuntă.

În plus, fotograful este obiectiv are ochiul format pentru a găsi poziția ideală de poze, partea mai bună a fiecăruia pentru a scoate poze bune. Trebuie să ai încredere că respectând indicațiile unui specialist vei avea pozele mult visate.

fotograf nuntă București

Fotografiile sunt cele mai prețioase amintiri

Da, merită investiția în fotograf nuntă, în poze și album. Pentru că știu că aceasta este o întrebare pe buzele tuturor. Nunta implică anumite cheltuieli, care nu sunt neapărat mici, însă întotdeauna am recomandat investiția în fotograf nuntă. După toată nunta, albumul cu poze ne va aminti cât de frumos a fost și cât de bine ne-am simțit.

Albumul îl vom răsfoi mereu și mereu cu drag și dor. Le vom povesti celor dragi despre nuntă și pozele din album vor spune totul. Prin intermediul pozelor, vom retrăi emoțiile din acea zi specială.

În spatele acelor fotografii de nuntă, este vorba de munca și experiența, pasiunea și devotamentul unui fotograf nuntă!

6 thoughts on “Cum să alegi un fotograf nuntă potrivit”

  1. Consider ca nunta (dar si alte evenimente asemanatoare) ar trebui marcata cu fotografii minunate! Nu as alege decat un fotograf profi, altfel nici nu se pune problema.

    Reply
  2. Cred că fotograful profesionist la o nuntă este una dintre cele mai importante lucruri. Eu pot spune din proprie experiență că regret enorm că nu m-am ocupat eu de acest aspect. Din păcate, atunci nu am realizat și am rămas fără nicio fotografie.

    Reply
  3. Albumul cu pozele de la nunta face parte din categoria acelor amintiri pe care lor vor rasfoi cu mare curiozitate si copiiii tai, si nepotii, chiar și stranepotii, motiv pentru care cred ca merită să faci tot posibilul încât să alegi cel mai potrivit fotograf.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.