Cum alegi măsuța de cafea pentru un decor în tendințe și modern?

Cum alegi măsuța de cafea pentru un decor în tendințe și modern?

Măsuța de cafea este un element cheie pentru decorul unui living. Vine cu un plus de design și de modernitate pentru amenajările interioare. Este deci indispensabil să o alegi ținând cont de caâeva criterii.

Măsuța de cafea are mai multe forme și modele. Pentru a asigura un echilibru și o armonie cu restul livingului, este indispensabil să alegi forma potrivită. Tendințele sunt cele care pronează forma minimalistă. Un interior modern și în tendințe se vrea a fi cât mai minimalist cu putință.

Dacă ai un living mai mare, alege o măsuță de cafea rotundă și cu o formă ovală. Este un tip de masă mai impozant și adaptat unui spațiu mai mare.

Măsuța de cafea pătrată sau dreptunghiulară, cu un stil industrial și contemporan, se potrivește bine oricărui tip de spațiu și este foarte în vogă. Fie că ai un living mai mare, fie că ai un living mai mic este un model care va veni cu un plus de farmec pentru amenajările tale interioare.

Pentru cei care vor să aducă un plus de excentricitate interiorului casei, indemodabilul model de măsuță de cafea triunghiular este foarte în vogă și foarte original. Se potrivește de minune unui stil de amenajare mai nordic sau vintage, de ce nu.

Care sunt materialele în tendințe în acest sezon?

Pe lângă forma măsuței de cafea, materialul din care aceasta este realizată, este la fel de important. Și are un rol foarte important în estetismul său. Dacă apreciezi stilul scandinav sau cel Californian, atemporala masă de cafea din lemn este cea mai bună alegere. Se poate integra foarte ușor oricărui stil de decor, mai ales dacă acesta are nuanțe mai neutre.

Dar, dacă ești mai degrabă genul care adoră un stil loft, new-yorkez, alege o măsuță de cafea din lemn și metal. Aceste materiale brute sunt cele care ne duc cu gândul la latura industrială a acestui tip de decor și conferă o latură ultra modernă unei încăperi.  Cele din aliminiu sau oțel și cupru sunt și ele din ce în ce mai în vogă în ultima vreme.

Ce formă să alegi pentru măsuța de cafea?

Mesele pătrate sau dreptunghiulare cu unghiurile marcate sunt perfecte pentru spațiile mai mari. Cele din lemn masiv sunt cele mai frumoase și cele mai apreciate.

Mesele rotunde sunt un must have pentru livingurile mai mici. Pe lângă faptul că sunt foarte estetice, vor îndulci puțin și vor echilibra volumele din încăpere.

Foarte în tendințe pentru amenajări interioare este și masa ovală. Foarte prezentă într-un decor în stil scandinav, este foarte de design și foarte originală.

După ce ai ales măsuța de cafea potrivită pentru living, mai poți încerca să o decorezi și să o personalizezi pentru un rezultat cu adevărat unic. Alege lumânări, vaze, cărți, mici sculpturi sau mici plante pentru un efect garantat.

Măsuța de cafea este cea care poate sublinia un mediu decorativ sau, din contră, poate să fie un element contrastant pentru un look total diferit. Ține doar de tine să faci alegerea potrivită!

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui să le faci pentru a avea o casă cochetă, cu minim de investiție, poți apela la un designer de interior, recomandarea noastră sunt Studio West Concept, experți în desing interior Timisoara.

15 thoughts on “Cum alegi măsuța de cafea pentru un decor în tendințe și modern?”

  1. Îmi plac tare mult măsuțele de cafea și mereu mă uit la modele și sfaturi pe care e dau designerii.
    Mă îndrept către cele din lemn masiv, dar le apreciez și pe cele din alte materiale însă cu design interesant, deosebit, pe măsura gustului și exigențelor mele.
    Mulțumesc pentru recomandări!

    Reply
  2. Imi plac recomandările tale, dar îți zic sincer că îmi place mai mult recomandarea designerului 🥰 am aflat pe piele mea cât de important este acesta în decorarea ca la carte!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
trusă manichiura Solingen
Trusa manichiură Solingen investiția pe termen lung

Acord atenție sporită îngrijirii mâinilor și unghiilor Există câteva obiceiuri pe care le respectăm cu strictețe de-a lungul timpului. Pe...

Close