Trusa manichiură Solingen investiția pe termen lung

14

Acord atenție sporită îngrijirii mâinilor și unghiilor

Există câteva obiceiuri pe care le respectăm cu strictețe de-a lungul timpului. Pe cele mai multe, le copiem de la persoanele apropiate nouă. Familia este primul exemplu de copiat și primul sprijin. Îmbină perfect lucrul practic învățat și rămâne amintirea unui obicei bun moștenit de la mama, bunica.

Mama mea obișnuia să-și facă manichiura duminică după-masă. Avea un ritual pe care îl respecta cu strictețe. Nu aveam voie să o deranjăm. O admiram în secret și mi-am promis că îmi voi îngriji mâinile și unghiile mereu. Trusa ei de manichiură era bine pusă pentru ca noi să nu ajungem la ea. Ne explicase că nu e o jucărie, ci trusa ei specială pentru a avea unghii frumoase. Nu am înțeles atunci, ci puțin timp mai târziu.

Amintirea prețioasă a unei truse de manichiură

Mâinile mele sunt îngrijite și unghiile mereu aranjate. Pentru mine, este un detaliu important și țin cont de el. O înțeleg acum perfect pe mama. Din acest motiv, am considerat esențial să investesc într-o trusă manichiură Solingen. Mama mea a folosit aceeași trusă ani buni la rând. Eram surprinsă că nu își dorește ceva nou și că trusa este impecabilă. Ea mi-a explicat că e important să investim pe termen lung în lucrurile pe care le folosim constant. Și de care avem nevoie să fie impecabile.

trusă de manichiura Solingen

Manichiura – momentul de răsfăț, de îngrijire

Manichiura necesită timp pentru îngrijire, dar îl putem considera momentul de răsfăț. Clipe cu tine, pentru tine, făcându-ți unghiile frumoase, ca să te simți mai bine în pielea ta.

Este important ca trusa de manichiură să fie de calitate. Astfel eviți micile incidente, realizarea manichiurii nu durează mai mult decât e necesar pentru că e ușor de lucrat cu ustensilele potrivite.

Poate fi obositor, chiar și enervant să pierzi timp sau să nu poți face corect operațiunea din cauza ustensilelor. O forfecuță bună, de calitate, este o adevărată bijuterie pentru o femeie. De avut mereu la îndemână, și e obiectul fără de care nu pleci în vacanță!

Forfecuța de calitate, esențială pentru o femeie

Fiecare femeie trebuie să aibă o trusă de manichiură de calitate. E o investiție, poate fi o bună idee de cadou, dar și poate fi transmisă din generație în generație. Mă bucur că există instrumente Solingen în România astfel mai multe persoane de gen feminin pot beneficia de o trusă de manichiură perfectă.

Chiar și persoanele care au unghii cu gel sau ojă semipermanentă au nevoie de o trusă bună de manichiură. Ustensilele ne ajută la întreținerea periodică a cuticulelor și a marginilor unghiile. Dar este ideală și pentru pedichiură. Fiecare ustensilă din trusa de manichiură are rolul ei și ne ajută să ne păstrăm unghiile frumoase, îngrijite și să avem forma potrivită.

Tu ai o trusă de manichiură de care ești mulțumită? Cât de important ți se pare ca ustensilele să fie de calitate?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Exact asa și mama, duminica după,amiaza își făcea manichiura. Si eu am instrumente faine pentru manichiura.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
dezvoltare personală
De ce ne ajută să citim cărți despre dezvoltare personală?

De ce ne ajută să citim cărți despre dezvoltare personală?  Oricât de mult am dori să înțelegem ceea ce se...

Close