Cum alegem cazare revelion în țară?

Perioada sărbătorilor de iarnă este o perioadă magică. Pregătirile încep cu mult timp înainte. Gospodinele întocmesc liste de cumpărături. Toată lumea e într-o goană după cadouri. Și totuși e o perioadă specială, aglomerată, dar specială pentru că sărbătorile sunt unice. Ne dorim să ne bucurăm și să-i bucurăm și pe ceilalți. Crăciunul e despre familie, bucurie, reunire, veselie.

Crăciunul este urmat de revelion și ar fi bine să știm ce ne dorim pentru noaptea dintre ani. Pentru a avea o cazare revelion pe placul nostru e bine să ne organizăm din timp. Dacă suntem o gașcă mai mare de prieteni, e nevoie de o cabană mai mare. Iar dacă luăm și copiii la petrecere, trebuie să ne asigurăm că va fi spațiu suficient. E de apreciat, totuși, că multă lume își dorește să petreacă revelionul la o cabană în țară.

Alege cazare revelion în țară cât mai potrivită

Deși ne place să ne facem vacanțele în altă țară, de sărbătorile de iarnă preferăm să rămânem în România. Aici sărbătorile încă mai păstrează tradițiile și au un farmec aparte. De revelion lumea se împarte în trei mari categorii, cei care merg la cabane, cei care merg la restaurant/club și cei care stau acasă în liniște. Dacă optezi că faci revelionul la cabană, iată cum trebuie să alegi cazarea:

**râvnești la o destinație renumită? fă rezervare din timp!

Cea mai râvnită destinație pentru revelion, rămâne Brașovul, Poiana Brașov și este de înțeles. Zona este minunată, mâncarea delicioasă, peisajele de poveste. Iar dacă este zăpadă, se poate și schia.

Pentru un revelion de poveste, trebuie să închiriezi o cabană Brașov și vei avea o experiență unică. Asigură-te că e aproape de pârtie, că se asigură masa festivă și că sunt suficiente camere pentru gașca ta. Rezervă din timp varianta cea mai potrivită pentru tine!

**vrei un revelion tradițional? alege Bucovina sau Maramureș

Deși suntem deschiși la noutate, spuneam că de sărbători ținem cont de tradiții. Seara de revelion petrecută într-o locație din Bucovina sau Maramureș va avea totul tradițional. Aici e vorba de mâncare, muzică, obiceiuri, vechi tradiții care acolo se păstrează cu drag și cu strictețe.

Am petrecut sărbătorile în Bucovina și tare mi-ar plăcea să ajungem și în Maramureș. Bucovina este despre tradiții, obiceiuri pe care și tinerii și bătrânii le respectă, lucru care poate doar să mă bucure.

**alege cazarea în funcție de preferințele și nevoile tuturor

Când alegi cazare revelion gândește-te la tot ce oferă acea cazare și la ceea ce ai nevoie. Dacă ai fost delegat să te ocupi cu căutarea și rezervarea locației, asigură-te că cunoști toate detaliile. Ar fi bine să te interesezi dacă sunt cereri speciale/atipice.

Ideal ar fi ca locația să fie departe de agitația orașului pentru a vă bucura de altceva. Mai ales dacă sunteți o gașcă mare, cu copii și sunteți dornici de petrecere. Majoritatea își doresc mai nou baie în ciubăr cu apă fierbinte când afară este frig. Senzația este excelentă, am testat și mi-a plăcut la nebunie, deci merită pe deplin. Așa că încearcă să alegi o cazare revelion unde să puteți desfășura cât mai multe activități astfel încât nimeni să nu se plictisească.

**revelion în țară înseamnă mai aproape de casă

Viața este plină de imprevizibil, așa că e bine să fim aproape de casă dacă avem bolnavi sau vârstnici în familie. Nu ne dorim să ne gândim la nimic negativ, însă face parte din viața noastră și e bine să le luăm pe toate în calcul.

În plus, dacă am uitat ceva esențial casă, și încă nu am ajuns la locație, să ne putem întoarce după el în timp util. Cunosc mulți oameni cărora le place să plece și să exploreze, și totuși, să fie aproape de casă.

**locația aleasă pentru cazare să ofere și diverse activități

Dacă pentru revelion, am alocat câteva zile bune, e bine să facem și câteva activități pe lângă locația de cazare. Plimbări în natură, sporturi de iarnă, centru spa, vizitarea unor cetați vechi, obiectice turistice. După mesele copioase de sărbători, e bine să facem mișcare în aer liber, chiar dacă e rece, ne va ajuta mult.

**nu uita jocuri de societate pentru distracție

Atunci când gașca e mare, e foarte amuzant și interesant să jucați jocuri de societate. Cu siguranță, fiecare are acasă câte un joc. Poate fi Activity, Catan, Ligretto, Alias, sau pot fi doar cărți de joc sau mimă. Se pot juca atât de multe jocuri care să implice 2 sau 4 persoane sau chiar pe toată lumea. Vă recomand să vă jucați Mafia și vă garantez că vă veți distra copios.

De revelion nu uita să te bucuri de tot

În noaptea de revelion, poate ar fi frumos să exprimați câteva ganduri de recunoștință pentru anul ce se încheie. Enunțați și gânduri bune pentru noul an de la care avem atâtea așteptări. Oferiți-vă momente de liniște, relaxare. Bucurați-vă de toți cei din jur, transmite-ți numai gânduri bune Universului.

Pentru toate acestea, merită să vă luați cazare revelion într-un loc liniștit, în natură, cât mai aproape de munți sau de un lac.

Aș vrea să-mi spuneți dacă mergeți la cabană de revelion? Dacă da, sunt curioasă ce zonă ați ales. Tu cum preferi să fie o cazare revelion, modern sau mai rustic?

3 thoughts on “Cum alegem cazare revelion în țară?”

  1. Cand facem o iesire, mi se pare importanta locatia: sa ofere activitati placute si antrenante pentru a ne putea relaxa si distra in cele cateva zile de evadare din oras.

    Reply
  2. Noi anul acesta am stat acasa pentru ca bebe este inca mic si probabil o sa mai dureze ceva pana cand o sa putem merge la o cabana de Revelion.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.