Crăciun 2012 – cele mai frumoase cadouri!

20091214-christmas-presentLuna decembrie este luna cadourilor, colindăm magazinele, urmărim ofertele, ne străduim să găsim cel mai frumos cadou pentru toți cei dragi. Așteptăm cu sufletul la gură să deschidă pachetele și să vedem bucuria din ochii lor!

În anul 2012, de Crăciun am oferit celor dragi, albume foto cu pozele de nuntă și rame foto, cei care le-au primit au fost mai mult decât încântați și cred că am fost inspirată când am ales aceste cadouri.

Eu am primit cele mai drăguțe cadouri de Crăciun, și simt că trebuie să vă împărtășesc și vouă, poate vă inspirați pentru anul acesta.

 De la Ana și Cristi am primit o felicitare foarte frumoasă cu un mesaj ce m-a uns pe suflet, felicitarea e creație proprie, iar cadoul a fost foarte inspirat, decorațiuni de Crăciun, foarte simpatice, mov! Mulțumesc mult!

felicitarecadou ana

Am participat la un concurs pe blogul Siginei și am câștigat 4 lumânări foarte drăguțe, sub formă de cupcakes, oferite de Lumânăresele. Nu puțini invitați au dorit să guste din ele atât de apetisante arătau!

lumanari

Sora mea a fost tare inspirată anul acesta, de la ea și de la cumnatul meu, am primit un papion foarte drăguț, mov de la Papioane by Vânia Szasz. Papionul devine un accesoriu tot mai preferat de către doamne și domnișoare.

papion

Am găsit un cadou pentru noi și sub bradul Ioanei Rozsaunu , un set de accesorii pentru vin, foarte util cadoul!

Încă un cadou drăguț și un accesoriu pe care tot mai multe doamne și-l doresc, îl reprezintă cadoul primit de la Helga, cea care s-a ocupat de florile de la nunta noastră, un guler dantelat cu o mic pandantiv, care mie îmi place foarte mult și îmi doream de ceva vreme.

guler

Am mai primit cărți și dulciuri, că așa e normal. M-am bucurat de toate cadourile ca un copil și țin să le mulțumesc din nou tuturor că s-au gândit la mine !

Voi ce cadouri ați oferit anul acesta celor dragi? Ce cadouri interesante ați găsit sub brad?

 

4 thoughts on “Crăciun 2012 – cele mai frumoase cadouri!”

  1. Mie intotdeauna imi place sa vorbesc despre cadouri 🙂
    Anul asta am cumparat majoritatea cadourilor online: set de agende moleskine pt omu` meu, seturi de creme antirid pt mame, plus niste suplimente, coliere pt surori, de pe http://www.silvings.com , albume de la nunta, poze inramate de la nunta pt parintii si restul familiei.
    am primit: un gadget pe care il asteptam de mult, serviciu complet de masa de la parinti, alte ustensile de la ceilalti parinti, pandativ semipretios de coral, lenjerie victorias secret, niste creme tot de la VS, o pijama f simpatica de la h&m, agenda noua, unt de mango, o crema la roche posay, plus eternele cioco & portocale, sampanie 🙂

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.