Choco King – Fântâni de ciocolată cu fructe delicioase!

Choco King - Fântâni de ciocolată cu fructe delicioase! Ciocolată, fructe, petrecere!

Cine poate spune nu ciocolatei? Să vă văd! Dar fructelor cu ciocolată? Mai ales la un eveniment unde ți-ai propus să te simți bine, să uiți să numeri caloriile și doar să te răsfeți cu ciocolată de calitate.

Tot mai des mirii aleg să-și îndulcească invitații cu ciocolată, cu valuri de ciocolată și bucăți de fructe. Și nu doar mirii fac această alegere. Fântâna de ciocolată o regăsim tot mai des, la nunți, botezuri, diferite evenimente deosebite.

E adevărat că pe piață găsim mai multe firme care se ocupă cu fântâni de ciocolată, dar nu toți sunt profesioniști și nu toți oferă ciocolată de calitate și servicii de calitate superioară.

Choco King oferă fântâni cu ciocolată albă, neagră sau cu lapte, marca Barry Callebaut, cea mai fină ciocolată belgiană. Pentru un plus de savoare şi de culoare, adăugă aranjamente de fructe, care vor întregi un bufet suedez impresionant.

Pe lângă ciocolată, fructe, calitate, Choco King vă oferă bună dispoziție și zâmbete.

Ofertele lor sunt variate, poți opta pentru o fântână de ciocolată sau chiar două, dacă vrei să impresionezi, una cu ciocolată albă și una cu ciocolată neagră sau cu lapte, ca să satisfaceți toți mofturoșii.

Fântâna de ciocolată vine însoțită de platouri cu fructe, aranjamente de fructe personalizate, pișcoturi și biscuiți speciali.

Șervețelele, farfuriile de unică folosință, bețișoarele de bambus sunt din partea casei, plus o persoană specializată care se va ocupa de bufet pe toată durata evenimentului.

Pentru detalii despre pachetele pe care le oferă, poze de la evenimentele la care au participat și date de contact, vă rog să accesați pagina lor ChocoKing.

Ați zice nu unei căpșuni scăldată în ciocolată? Eu știu sigur că nu aș putea refuza!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.