Chiuveta de baie: piesa de rezistență a unei băi

Chiuveta de baie scoate baia din anonimat

Amenajarea casei este o provocare. Ne dorim să fie totul frumos și modern. Îndrăznim să alegem obiecte mai atipice. Consider că nu e greu să amenajezi o casă. Este nevoie de puțină răbdare, cercetare și alegere cu grijă. Pune accentul pe calitate. Pune accentul pe culori care sunt menite să liniștească. Nu alege culori tari pentru amenajarea casei. Va fi obositor la un moment dat.

Unele obiecte din casă sunt menite să aducă pată de culoare. Altele au rolul de a înfrumuseța. Însă uneori putem opta pentru obiecte care sunt frumoase, colorate, dar și folositoare.

Nu sunt adepta clasicului. Pentru amenajarea casei am optat pentru un stil modern, elegant, dar și puțin extravagant. Am simțit nevoia să am obiecte unice, colorate, vesele. Nu mi-a fost frică să ies din tipare. De exemplu, nu mi-a fost frică să renunț la tradiționala baie cu gresie, faianță de sus până jos. Am ales tapet pentru baie și nu regret deloc. Trebuie să avem curaj să facem așa cum ne place.

chiuveta de baie

Chiuveta de baie de ceramică – ceramics sinks – obiect de decor folositor

Amenajarea băii a fost o adevărată provocare. Mi-am dorit o baie spațioasă. O baie veselă și luminoasă. Pe toată durata construcției, eu căutam idei de amenajare a băii. Zile și nopți negociam cu soțul meu culoarea și modul de amplasare al obiectelor sanitare. După ce am stabilit exact ce ne dorim, am început să căutăm obiectele necesare fizic.

După orele de birou, ne întâlneam și colindam magazinele. Seara, ne puneam în pat, cu laptopul în brațe. Colindam virtual magazinele online, dintre care și Hotbasin. Știam exact ce ne dorim. Știam exact cum trebuie să arate chiuveta mult visată.

chiuveta de baie

Înainte de toate am analizat cu soțul dimensiunile potrivite. În loc de două chiuvete, una pentru fiecare, am optat pentru una mare. Am stabilit să fie din ceramică pentru că este calitativ mai ok. Ceramică pentru că în timp se va păstra ca nouă mult timp. Ceramică pentru a da o notă de eleganță băii.

Îndrănește! Alege o chiuvetă de baie extravagantă

Fiecare încăpere din casă are rolul ei. Fiecare merită să fie răsfățată cu obiecte deosebite. Toate aceste obiecte ne fac casa mai frumoasă. Alegându-le cu grijă ne vom simți acasă!

Petrecem destul de mult timp în baie. Ne revigorăm dimineața în baie pentru a începe cu dreptul ziua. După o zi lungă la job, ne relaxăm în baie la un duș lung reconfortant. Dacă în bucătărie putem pune accentul pe electrocasnice colorate. Dacă în living, putem opta pentru fotolii diferite și colorate. În baie, putem alege o chiuvetă de baie extravagantă pentru a ne putea lăuda cu o baie aparte.

chiuveta de baie

Știu că îndrăznim destul de greu să alegem ceva aparte de ce suntem obișnuiți. Însă uneori e bine să ieșim din monotonie. Când ai la dispoziție atâtea modele și culori, cu greu poți alege.

 • rotundă, pătrată sau dreptunghiulară,

 • colorată integral sau cu modele deosebite,

 • modele ieșite în relief

 • cu motive florale

Indiferent cum dorești să-ți decorezi baia, Hotbasin te ajută să o scoți din anonimat cu o chiuvetă atipică. Recunosc că eu am o obsesie pentru băi. Studiez cu atenție băile localurile unde mănânc. Arunc priviri pe furiș în băile prietenilor când mergem în vizită. Nu mă mai satur de poze cu băi aparte. Nu ezit să îmi spun părerea dacă prietenii care își amenajează casa mi-o cer.

Tu pentru ce fel de chiuvetă de baie vei opta pentru baia ta? Una clasică albă sau colorată model extravagant?

18 thoughts on “Chiuveta de baie: piesa de rezistență a unei băi”

 1. Ce modele faine! Si eu am pierdut zile intregi prin Dedeman sa gasesc o chiuveta faina si dupa ce am gasit-o, am cumparat-o si am adus-o acasa am observat ca nu se potriveste. Insa nu era vorba de dimensiune ci mai mult de forma in sine. Imi plac mult modelele prezentate de tine 🙂

  Reply
 2. Vai! Ce frumoase sunt modelele alese de tine.

  Eu am una banala, alba.
  A venit la pachet cu casa, insa mi ar placea una din aceasta mozaic, desi nu se potiveste cu nuantele din baie.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.