Cele mai romantice destinații din lume

Cala Dogana, Levanzo, Sicilia

Cala Dogana, Levanzo, Sicilia

O destinație mai puțin cunoscută, Cala Dogna este o comoară ascunsă a Siciliei pe care puțini turiști au avut ocazia să o exploreze. Localizată pe Levanzo, o insuliță de numai 6 km, Cala Dogna cucerește prin apa cristalină și clădirile albe de formă cubică. Ascunsă cumva de ochii turiștilor sau prea puțin cunoscută, Cala Dogna este o destinație ideală pentru o excursie romantică de Valentines Day.

Oia, Santorini

Oia, Santorini

Locul unde viața este calmă și relaxată, iar apusurile uimitoare, Oia, este unul dintre cele mai pitorești sate din Santorini. Situată pe o stâncă impresionantă, zona îți oferă priveliști spectaculoase deasupra vulcanului Palia, Nea Kameni și a insulei Thirassia. Oia este un sat tradițional, cu străzi înguste, biserici cu dom-uri albastre și multe terase. Pregătite pentru turiști, vei găsi taverne, cafenele și magazine pe străzile acestui mic sătuc Italian.

Oahu, Hawaii

Oahu, Hawaii

Ohahu: frumusețea atemporală a insulei Hawaii îmbinată cu luxul din zilele noastre. Înotați în apele calde din cunoscutul Waikiki, iar apoi bucurați-vă de priveliștea dramatică a munților din Nuuanu Pali Lookout. Urmăriți surferii pe legendarul North Shore în timpul zilei, iar apoi dansați toată noaptea în localurile vibrante din Honolulu. Savurați aromele locale din Kapahulu seara, iar apoi luați masa la unul dintre restaurantele mișcării Hawaii Regional Cuisine – mișcare culinară din Hawai care amestecă în mod inventiv aromele etnice locale. De la relaxarea în hotelurile de lux și până la escapade în mijlocul naturii, experiențele pe care le puteți avea în Ohahu sunt de neegalat.

Castelul Chillon, Elvetia

Castelul Chillon, Elveția

Castelul pare că se înalță din lacul Geneva (Leman) și este amplasat pe o mică insulă legată de țărm printr-o punte de lemn. Datând din secolul 13, castelul Chillon este o capcană pentru turiști, iar de când a fost deschis turistilor – sec 19 – a fost vizitat de către autori renumiți precum Byron, Shelley, Victor Hugo, Hans Christian Andersen, Flaubert, Mark Twain și Charles Dickens.

Templul Ulun Danu, Bali

Templul Ulun Danu, Bali

Un templu Hindu unic, situat pe lacul Beratan, Bali – Indonezia – și înconjurat de munți. O priveliște idilică, în mijlocul naturii și a divinității. Un loc ideal pentru o vacanta romantica in Indonezia.

Care destinație vă tentează cel mai tare?

4 thoughts on “Cele mai romantice destinații din lume”

  1. Ioana – te cred, și noi tot visăm la o vacanță deosebită! Anul trecut am avut o vacanță de o lună, anul acestacred că optăm pentru una mai scurtă, dar o destinație mai puțin cunoscută.

    Reply
  2. In Sicilia imi doresc si eu sa ajung insa nici anul acesta nu se va intampla 🙁 De asemenea, as include pe lista Coasta de Azur, e o locatie mirifica!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.