Cele mai îndrăgite modele de bijuterii aur

Iubim accesoriile pentru că ne fac să zâmbim și pentru că reușesc să completeze perfect o ținută. Avem câteva accesorii fără de care nu ieșim din casă. Există o mulțime de modele pe piață. Poți alege să porți în fiecare zi, alt model, altă culoare. Însă există și persoane care îndrăgesc anumite bijuterii și destul de rar optează pentru altceva.

Eu sunt iubitoare de accesorii din aur, asta și pentru că pielea mea nu suportă alt material. Sunt încântată de varietatea de modele de bijuterii aur. Cu mulți ani în urmă, existau câteva modele clasice pe care le regăseai la toată lumea. Acum există atât de multe modele de bijuterii aur încât chiar ai de unde să alegi.

Cele mai îndrăgite modele de bijuterii aur

Mie îmi plac bijuteriile din aur și le port cu drag pentru că modelele sunt deosebite și potrivite. Unele le-am primit de la persoane dragi din viața mea, în momente aparte. Purtarea lor îmi trezește amintiri dragi, de fiecare dată!

**Modele de cercei

Atunci când alegi să achiziționezi cercei aur, modelul este foarte important. Trebuie să te gândești dacă îi vei purta zi de zi. În acest caz, ideal ar fi să optezi pentru cercei din aur complet sau cu pietre mici albe. Verifică închizătoarea să fie sigură și comodă.

Dacă alegi cercei din aur pentru evenimente, atunci poți opta pentru modele cu pietre colorate sau cu o piatră mai mare. Gândește-te la un model care îți va plăcea pe termen lung, care se potrivește cu ce accesorii mai ai. Printre cele mai îndrăgite modele, se numără și cerceii lungi, sunt tare potriviți pentru evenimente elegante.

Recomandarea mea este să alegi modele de bijuterii aur care nu se demodează. Și acele modele care sunt ușor de asortat la ținutele pe care le porți frecvent și cu stilul tău.

**Modele de inele

Majoritatea dintre noi, purtăm verigheta și inelul de logodnă. Ideal este ca ele să fie din aur pentru că le purtăm zi de zi și trebuie să fie din material prețios și rezistent. În topul accesoriilor mult iubite de femei, se numără și inele aur. În adolescență, îmi plăcea să port inele pe mai multe degete. Acum îmi place să port verigheta și inelul de logodnă, iar pe mâna cealaltă un inel din aur care să fie set cu cerceii purtați sau cu medalionul de la lănțișor.

Pentru evenimente deosebite, poți opta pentru inele din aur, modele finuțe, elegante, cu o piatră frumoasă. Evită să porți inele multe, de modele și dimensiuni diferite. În acest mod, le poți purta la un festival sau la o petrecere mai puțin pretențioasă.

Printre cele mai iubite inele aur, se remarcă cele tip inel de logodnă cu o piatră mai mare sau pietre mici dispuse sub formă de floare.

**Modele de brățări

Brățările sunt accesoriile mult iubite de femei și purtate din cele mai vechi timpuri. Varietatea de modele ne lasă să le putem purta indiferent de ținuta noastră sau de eveniment. De la cele sport, la cele din material textil până la cele din materiale prețioase, toate sunt iubite.

Oricât de mult ai iubi o brățară, dacă nu se potrivește cu ținuta sau cu evenimentul, evită să o porți. La nunți, petreceri unde ținuta e indicată de un dress code, poartă o brățară finuță din aur alb sau galben. Aici sunt potrivite și brățările cu modele discrete și cu pietricele mici, albe. Evită să porți modele de brățări total nepotrivite cu evenimentul.

Pentru ținutele de zi cu zi, poți purta brățări potrivite cu ținuta ta. Dar fă întotdeauna diferența între bijuteriile pe care le porți zi de zi si cele care se potrivesc doar la evenimente.

**Modele de coliere și lănțișoare

La noi, la români, este tradiția de a nu renunța la lanțul de aur de la gât indiferent de eveniment, ținută, sezon. Știu că uneori este obținut cu mare trudă sau e cadou de la părinți/partener. Dar nu este potrivit la orice ținută. Evită să-l porți la rochii elegante, nu-l mai considera obiect de valoare de expus.

Există seturi de bijuterii, unde lănțișorul este finuț și are un model complementar cu inelul sau cerceii. Și în acest caz îl poți purta doar dacă decolteul rochiei este potrivit. Nu îl purta peste rochie, nu se pretează.

Dacă ai un colier impunător, renunță la alte bijuterii, doar niște cercei discreți. Lasă colierele statement pentru alte ținute, nu pentru nunți.

Pentru evenimente unde ținuta este dictată de un dress code specificat, alege un lănțișor subțire puțin mai jos de baza gâtului, cu un medalion în set. Un colier din perle veritabile sau din corali veritabili, poți purta la petreceri elegante.

Investește în modele de bijuterii aur

Ispite găsim la tot pasul, însă merită să investim în cele din materiale prețioase. Sunt multe modele de bijuterii aur în tendințe, așa că sigur vom găsi ceva pe placul nostru. Accesoriile din aur au fost întotdeauna o bună investiție. Ele au fost dovada bunului gust și eleganței. În plus, aurul va rezista mult timp fără să se deterioreze.

Sunt curioasă dacă tu porți accesorii din aur și dacă ai găsit modele de bijuterii aur pe placul tău? Optezi pentru bijuterii din material prețios sau preferi mai multe modele pe care să le schimbi constant?

6 thoughts on “Cele mai îndrăgite modele de bijuterii aur”

  1. Eu recunosc: sunt o mare admiratoare și ”consumatoare” de bijuterii din aur.
    Chiar zilele acestea caut ceva mai deosebit pentru evenimentul care urmează.
    Prin urmare articolul tău a picat cum nu se poate mai bine.

    Reply
  2. Iubesc ccerceii. Nu plec de acasa fara cercei si imi place sa-i schimb destul de des. Nu sunt pretentioasa. Pot purta aur, dar tolerez foarte bine si gablonturile

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.