Ce recompense și-ar dori angajații de la angajator?

10

Relația dintre angajat și angajator

A trecut vremea când angajatul alegea angajatorul doar pentru salar. Acum fiecare angajat își dorește un loc de muncă bun. Când spun bun, mă refer la diverse oportunități. Caută o firmă care să îi ofere pachet salarial bogat, variat. Asigurare de sănătate privată, decontări pentru transport, abonamente la sală și piscină. Mai nou, angajatorii oferă și posibilitatea de a se cunoaște mai bine prin intermediul team-building-urilor.

recompense

Ce fel de recompense așteaptă angajații?

În calitate de angajat, am spus mereu că e ușor să mulțumești un angajat prin gesturi simple. Însă pentru a-l surprinde plăcut, trebuie să știi câteva detalii despre el.

 • Cadou surprinză pentru ziua de naștere

O felicitare, câteva cuvinte frumoase și o cutie de bomboane reprezintă un gest frumos. Fiecare angajat merită să se simtă apreciat de ziua lui. Câteva cuvinte spuse din suflet din partea superiorului poate reprezenta un cadou deosebit.

 • Organizarea unor ateliere interne

Mi se pare un gest deosebit. Fiecare angajat are pasiuni și hobby-uri. Mulți și-ar dori să poată să le aprofundeze. Dar timpul liber lipsește cu desăvârșire. Din ferecire, această firmă pune la dispoziția angajatoriilor o gamă variată de cursuri tematice. Ateliere au diverse tematici, din diverse domenii astfel încât să poată mulțumi pe toată lumea. De exemplu, acum toată lumea e pasionată de fotografie. Cine nu s-ar bucura să afle într-un atelier câteva detalii de bază pentru poze reușite? Un astfel de atelier cred că ar fi tare apreciat de angajați.

 • Team-building-uri în natură

Natura ne ajută să ne deconectăm. Jocurile în echipă ne ajută să ne cunoaștem mai bine. Sporturile în natură ne ajută să ne dăm seama care ne sunt limitele. De fiecare dată când am fost într-un team-building, am învățat lucruri noi. Despre mine, dar și despre colegii de muncă.

recompense

 • Zile tematice

Îmi plac firmele care organizează în fiecare zi de vineri sau în weekend, zile tematice. Ținuta este obligatorie, atmosfera este relaxată. Ziua pălăriei, ziua gogoașelor de toate formele sau ziua firmei. Pretexte se găsesc din plin, doar bunăvoință să fie. Există recompense mici, dar cu mare valoare pentru angajat.

Recompense pentru angajați, productivitate maximă pentru firmă

Lucrurile mărunte reprezintă mult. Detaliile fac diferența. Un angajat mulțumit la locul de muncă contează mult. Mi-aș dori ca firmele să pună mai mult accentul pe satisfacția angajatului. Mulțumirea lui, dar și plăcerea de a face treaba bine, e un plus pentru angajator.

Ca angajat, ce fel de recompense ți-ar plăcea să primești din partea angajatorului?

Ca angajator, ce fel de recompense oferiți angajațiilor și care sunt cele mai apreciate?

Foto Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

10 Comments

 1. Aluculesei Brindusa on

  Nu stiu ce sa zic,ma depaseste,in jurul meu vad doar oameni tristi si nemultumiti de serviciul lor.Nu cred ca o firma mica poate oferi ceva,doar firmele mari cu castiguri ofera asa ceva,in rest oferta e limitata,la confectii de exemplu cred ca se ofera doar program prelungit si penalizari la neindeplinirea planului.Nu toata lumea are parte in viata de servicii bine platite.

 2. Mai presus de orice recompensă ar conta respectul pe care ți-l oferă zilnic și mici încurajări în momentele în care faci ceva mai dificil sau ai rezultate peste așteptări. Se uita de aceste lucruri, aparent banale, care țin un angajat motivat.

 3. Barascu Violeta Ramona on

  Eu ador toate recompensele si recunosc ca cele financiare sunt cele mai apreciate. In ipostaza de angajator nu ma vad prea curand, pare un vis efemer.

 4. sunt destul de misto activitatile de genul asta si chiar cred ca ii stimuleaza pe oameni. Din pacate, nici la companiile mari nu prea se oferaa asa ceva, decat foarte rar, ce sa mai vorbim de angajatorii mai mici. Nici macar prima de Craciun nu vezi, ce sa mai visezi la ateliere sau team-building-uri pe la munte?

 5. Angajații au foarte multe pretenții si cu toate astea se Multumesc si cu putin. Eu cred ca important este sa creeze un grup unit care sa lupte pentru interesul comun al firmei si firma sa-i recompenseze in funcție de rezultate

Leave A Reply

Read previous post:
alege electrocasnice
Alege electrocasnice prin comparație

Cum poți alege electrocasnice? Alege electrocasnice pentru o viață. Eu pe principiul acesta am mers. Nu este ușor să alegi...

Close