Cât de mult iubim accesoriile?

Indiferent că vorbim de bărbați sau de femei, am observat, în ultimul timp, că tot mai mulți oameni preferă accesoriile de toate felurile. Ați fi tentați să spuneți că un bărbat nu are astfel de vicii, dar lăsați-mă să vă contrazic.

Văd tot mai mulți bărbați interesați de accesorii, au mare grijă la asortarea lor cu restul ținutei și le stă extrem de bine. Îmi place când oamenii investesc în accesorii care le colorează ținuta, care dă un plus de eleganță ținutei și care le asortează perfect.

Deși, mai nou, nu mai există reguli în asortarea perfectă, ci totul trebuie ales după bunul plac și să fie cât mai comod, eu consider că trebuie să fie o legătură între piesele pe care le purtăm.

Chiar dacă nu mai asortăm geanta la pantofi sau la curea, chiar dacă hainele purtate fac parte din culori diferite, totuși trebuie să verificăm ținuta în oglindă înainte de a ieși din casă.

Văd că lumea a învățat să pună accentul pe accesorii și acesta e un lucru bun, ele au menirea de a ne completa ținuta, unele sunt practice, altele țin doar de plăcerea și înfrumusețarea noastră, dar pe toate le purtăm cu aceeași dragoste.

Care sunt accesoriile cele mai iubite de femei?

  • bijuterii – aici intră cercei, brățari, lănțișoare, coliere, inele – toate cât mai variate și mai colorate, care să se potrivească la diverse ocazii și trebuie să avem din fiecare câte un set potrivit diverselor evenimente din viața noastră;
  • ceasuri – până nu demult, nu eram prea pasionată de ceasuri, dar a fost de ajuns să-mi cumpăr unul, care la început mi s-a părut potrivit tuturor ținutelor, apoi am văzut această listă complexă și mi-am dat seama de câte alte modele am nevoie – sport, casual, elegant, colorat, cu brățară de piele sau de silicon;
  • curele – de când am slăbit, îmi place tot mai mult să port curele pentru a-mi evidenția talia. Unele le port de nevoie (unele haine sunt între măsuri), altele pentru a scoate în evidență talia sau doar pentru un plus de culoare ținutei;
  • poșete – indiferent că vorbim de gențile mari și încăpătoare pe care le purtăm la job sau la cumpărături, sau de plicurile pe care le purtăm la nunți și evenimente deosebite, niciodată nu sunt destule și mereu ne lipsește o culoare potrivită cu noua pereche de pantofi achiziționată. Ori de câte ori intru aici , mă îndrăgostesc de câte un model potrivit stării mele sufletești din acel moment;
  • cordeluțe și accesorii colorate pentru păr – aceste accesorii au devenit tot mai admirate și mai purtate, dacă până acum doar fetițele purtau cordeluțe înflorate, mai nou, femeile indiferent de vârstă, le poartă zi de zi. Și le stă atât de bine pe cât sunt de practice!

Recunosc că nu ies niciodată din casă fără accesorii de bază – cercei, ceas, brățară, iar dacă e vorba de un eveniment mai sofisticat, renunț la ceas și adaug un colier sau un lănțișor. Viața e atât de frumoasă încât ea ne îndeamnă să purtăm haine vesele, colorate, accesorii care să ne scoată în evidență ținuta și să ne facă să ne simțim unici, deosebiți. 

Foto

13 thoughts on “Cât de mult iubim accesoriile?”

  1. Si mie imi plac accesoriile! Inelele nu le scot de pe degete niciodata! La fel lantisorul de la gat in rest, in functie de tinuta, mai adaug cateva! 😀 Parca niciodata nu-s destule!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.