Care este cadoul ideal pentru băieți și tătici?

cadou

Goana după cadouri nu se termină odată cu trecerea sărbătorilor de iarnă, aniversările celor dragi încep chiar din primele zile ale noului an. Și continuă, în fiecare lună avem de sărbătorit pe cineva drag, de oferit cadouri frumoase. Dar ce te faci atunci când zilele de naștere se nimeresc deodată – tată, fiu – și vrei să impresionezi cu cel mai deosebit cadou? Cumperi mașinuțe atât pentru sărbătoritul mic, cât și pentru cel mare. 

Pentru majoritatea, alegerea unui cadou reprezintă o adevărată provocare, unii spun că e un adevărat chin și stres, să colinzi magazinele în căutarea unui cadou potrivit. De cele mai multe ori, preferă să pună o sumă de bani într-un plic și gata cadoul. Ei bine, eu nu sunt așa, consider că prietenul meu merită să primească un cadou frumos, un cadou potrivit, un cadou util, un cadou mult dorit.

Pentru a putea oferi un cadou potrivit, trebuie să fii puțin atent la nevoile prietenului, să încerci să-l cunoști tot mai bine, să fii atent atunci când sunteți împreună și își exprimă la un moment dat, nevoia sau dorința de a-și cumpăra ceva în viitorul apropiat. 

Eram într-un magazin împreună cu prietenul nostru și așteptând la rând, a zărit într-o vitrină o machetă drăguță de mașină din timpuri vechi. A întrebat personalul cât costă, și a fost extrem de dezamăgit când i s-a spus că nu se poate cumpăra. Bineînțeles că eu am fost atentă și am reținut dorința lui. Cum ziua lui se apropia, ajunsă acasă, am deschis repede laptopul și am găsit pe Noriel exact ce îmi doream, un model apropiat de ceea ce văzuse el în magazin.

Ultima dată când au fost la noi în vizită, i-am citit copilului o poveste drăguță, cu elicoptere, o poveste pentru băieți. A fost foarte încântat, iar la final, mi-a spus că și-ar dori foarte mult să devină pilot. Când am găsit aceste elicopter pe site, am știu că va fi cadoul perfect pentru ziua lui. 

Nu mai trebuie să spun câtă bucurie am citit și s-a văzut în ochii lor atunci când au deschis cadourile. Bucuria și satifacția din ochii lor, m-au făcut și pe mine fericită, m-am bucurat că am putut să ofer un cadou peste așteptările lor. Un bărbat va primi mereu cadou cămăși, cărți, agende, cosmetice, dar cine s-a gândit vreodată la machetuțe de mașini pe care toți bărbații și le doresc, iar ei nu îndrăznesc să-și cumpere? De cele mai multe ori, copii primesc cadouri cărți, haine, jucării educative, de data aceasta eu am optat pentru elicopter cu telecomandă, m-am gândit că astfel va petrece mai mult timp afară, în parc, alături de tatăl lui va învăța să piloteze și se va crea o legătura mai strânsă între ei, timp în care mama se va putea ocupa de ea.

E important să alegem cadouri deosebite, dar și diferite de ceea ce primesc de obicei, pentru cei dragi, să le oferim cu drag știind că astfel vom aduce bucurie în inima sărbătoritului!

Voi ce cadouri oferiți celor dragi?

Foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.