Cadouri pentru bebeluși – sugestie cărucioare copii

Cadouri pentru bebeluși – sugestie cărucioare copii

După ce îți întemeiezi o familie, nici nu reușești să te acomodezi prea bine cu noul statut, că te și întreabă lumea. ”Pe când vă măriți familia?”. Nici eu nu am scăpat de această întrebare. Nu prea știam ce să răspund. Nu doream să supăr pe nimeni, dar îmi voi aminti mereu ce mi-au spus nașii de botez ai soțului. Când eu i-am asigurat că vor fi printre primii care vor afla vestea cea mare, nașul mi-a spus. ”Să cauți cărucioare copii, acela va fi cadoul nostru pentru bebeluș”.

Vestea venirii pe lume a bebelușului pune pe jar întreaga familie. Toată lumea vrea să cumpere cadouri multe pentru cel mic. Dar și pentru camera copilului, jucării și haine, diverse lucrușoare necesare bebelușului în toate etapele. Bunicii, nașii, prietenii apropiați, toți doresc să ofere cadouri. Însă eu m-am gândit mult timp cum voi pune problema la momentul potrivit.

Ar fi potrivit ca înainte de alegerea și achiziționarea unui cadou, părinții să fie întrebați

 Cu siguranță, ei încep să cumpere toate cele necesare copilului. Mânați de o dragoste nespusă, cumpără de toate, din timp. Cred că ar fi potrivit să existe posibilitatea de a crea o listă. O listă pe care fiecare să bifeze ce dorește să ofere bebelușului cadou. Am scuti părinții de un drum la magazin pentru a schimba cadoul dacă are două la fel. Am evita cadouri nepotrivite, inutile și chiar în culori ciudate.

Există anumite lucruri pe care voi dori să le cumpăr eu împreună cu soțul meu pentru copil. Așa cum ar fi mobila pentru camera lui, sistemul de supraveghere bebe, primele jucării. Cu ajutorul site-ului Noriel, voi crea  o listă cu ceea ce îmi doresc, cu ce consider că are nevoie copilul. Cred că astfel voi ajuta mult la alegerea cadourilor pentru copil. Știu că atunci când e vorba de cadouri, lumea cumpără mult, sub impulsul entuziasmului și uneori o parte din cadouri ajung să fie schimbate.

Am apreciat mereu oamenii care au întrebat ce fel de cadou îmi doresc. Indiferent că a fost vorba de cadou de ziua mea, cadou de casă nouă, cadou de nuntă. Consider că suntem suficient de maturi încât să nu ne supărăm dacă ni se sugerează ce cadou ne-am dori să primim. Mi se pare că astfel respectăm timpul celor grăbiți sau neinspirați. Și evităm să primim ceea ce nu ne dorim sau avem deja.

 Trebuie să învățăm să trecem peste barierele rușinii de a întreba. Indiferent de ce parte ne situăm, să răspundem cu seriozitate întrebărilor, să oferim răspunsuri sincere și să specificăm exact ce avem nevoie. Dacă cineva dorește să ne ofere un cadou și e lipsit de inspirație, de ce să nu privim acest lucru ca pe un semn de respect și de afecțiune față de noi, interesul de a oferi un cadou aproape perfect, trebuie apreciat.

Voi ce cadouri oferiți familiilor cu copii și care au fost cele mai apreciate? Obișnuiți să întrebați pe cei în cauză înainte de a cumpăra un cadou?

Foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.