Bicicleta – cadoul mult așteptat!

bike1

Un copil trebuie să aibă nenumărate jucării și cărți, dar și diverse jucării pentru exterior, tricicletă, topogan, hintă, trotinetă, pentru a-și consuma energia. Pentru că nepoțica mea este extrem de plină de energie și îi place enorm să mergem în parc la hintă și la topogan, m-am gândit să-i fac cadou care îmbină utilul și plăcutul atât pentru ea, cât și pentru noi, adulții. Ori de câte ori merg la ea, mă întreabă ”mi-ai adus cadou?”, iar eu de fiecare dată trebuie să am ceva pitit prin mașină sau în geantă pentru ea. Am încercat să optez mereu pentru jucării de calitate și educative. De data aceasta când a deschis mașina și și-a văzut cadoul a fost extrem de fericită, probabil este un cadou pe care mulți ni l-am dorit când eram copii. Da, am decis să profităm de ultimele zile de toamnă și să mergem în parc, împreună cu cel mai recent cadou al Karinei, bicicleta copii.

N-am mai scos bicicleta din mașină, ci am urcat copilul în mașină și am plecat în parc pentru că afară era atât de frumos. Întotdeauna mersul în parc reprezintă un motiv de bucurie pentru ea, un bun prilej pentru noi de a ne relaxa, de a petrece timp cu ea și a o ajuta să învețe lucruri noi, utile.

Ajunși în parc, a petrecut câteva minute bune examinând bicicleta cea nouă, roz, cu desene simpatice, s-a învârtit în jurul ei de câteva ori și îmi tot spunea “a mea”, “a mea”! Se citea pe fața ei că era extrem de fericită, încă surprinsă de cadoul primit, dar și nerăbdătoare să învețe să se dea pe bicicletă. Dacă la început i-a fost frică, entuziasmul și curiozitatea au făcut-o să nu renunțe. Am râs, ne-am distrat, am alergat pe lângă bicicletă, iar după câteva ore bune de exercițiu, se dădea singură pe bicicletă. A prins încredere în ea,  a înțeles că puțin ajutată și cu puțin efort din partea ei, poate să învețe lucruri noi care îi vor fi extrem de utile pe viitor.

Bicicleta cea roz a atras micii curioși dormici să vadă de-aproape bicicleta cea simpatică, iar părinții nu conteneau să mă întrebe de unde se poate achiziționa și le-am recomandat să intre pe site-ul Noriel, care le pune la dispoziție diferite modele pentru băieți și fetițe de diferite vârste. Karina și-a făcut prieteni noi și a rămas să ne întâlnim în parc în zilele ce urmează pentru a face un concurs cu bicicleta.

Încercați să oferiți copiilor jucării potrivite, educative, jucării care vă permit să petreceți împreună timp de calitate, să creați o legătură între voi, părinte, unchi, nași, și copil, o legătură puternică. Profitați să ieșiți în parc cu bicicletă până timpul vă permite, relaxați-vă alături de copil și încărcați-vă cu energie!

 Sursă foto

 

1 thought on “Bicicleta – cadoul mult așteptat!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.