Iluminarea casei cu becuri Led de la Led Concept

Iluminatul adecvat al locuinței

O locuință este important să fie bine iluminată. Beneficiem prea puțin de lumina naturală. Accentul trebuie să fie pus pe iluminarea ideală a casei. Geamurile mari sau geamurile de mansardă pot fi de real ajutor. Însă în zilele ploioase sau zilele scurte de iarnă, avem nevoie de ajutor.

Lumina naturală este un factor important de luat în calcul când alegem destinația unei încăperi. Iar unde nu este posibil, vom alege cu atenție sistemele de iluminat. Led Concept este partenerul ideal care te ajută să alegi becuri Led pentru casa ta. Și astfel să ai lumina potrivită în toate camerele, în funcție de nevoile tale.

Iluminarea casei – între design și utilitate

Amenajarea locuinței este o adevărată provocare. Designul este important, însă trebuie să ținem cont și de partea practică. Corpurile de iluminat trebuie alese cu grijă pentru că ele fac parte din designul casei, dar trebuie și să ofere lumina necesară.

Tindem să alegem obiectele de iluminat în funcție de ce ne place, ca design. Ele trebuie să se potrivească și cu restul obiectelor de decor. Dar să nu uităm de aspectul cel mai important, trebuie să ofere suficientă lumină. Când alegi corpurile de iluminat, fii atent și la becuri. Optează pentru becuri Led, vei avea doar beneficii.

  • mai multă lumină, mult mai economic

Alege becuri Led pentru a avea mai multă lumină și fără a fi afectat consumul de energie electrică. În plus, sunt mult mai rezistente, deci se schimbă mai rar și astfel scade numărul de deșeuri.

Rezistă bine în timp, nu sunt sensibile la fluctuații de tensiune. Costurile de întreținere sunt reduse, aproape zero.

Un mare avantaj al acestor becuri Led este că le găsim disponibile în mai multe culori. În plus, lumina poate fi caldă, rece sau neutră, în funcție de dorința fiecăruia.

Nu este necesar să schimbați corpurile de iluminat dacă vă plac. Este de ajuns să schimbați becurile vechi cu noile becuri Led și vă puteți bucura de avantajele acestora.

Panouri Led – o alegere tot mai populară

Tehnologia este într-o continuă evoluție. Dacă pui preț pe iluminatul locuinței, trebuie să ai în vedere și noile panouri Led. Reprezintă o tehnologie recentă pe piață, devenind rapid, populară. Sunt ideale pentru locuința personală, dar și pentru birouri, spații publice sau comerciale.

Au avantajul că emană o lumină neobositoare pentru ochi. Consumul de curent este redus, durata de utilizare este îndelungată. Led Concept pune la dispoziție o gamă largă de modele, forme, dimensiuni, slim, ultraslim, cu rame încorporate, potrivite tuturor spațiilor și nevoilor. Sunt prietenoase cu mediul înconjurător, nu conțin plumb sau mercur, nu emană raze nocive. Un aspect important este și faptul că aceste panouri Led sunt cele mai calitative sisteme de iluminat.

Noile panouri Led au fost gândite pentru a ilumina spațiile interioare inteligent, dar și economic și calitativ. Ar trebui să le aveți în vedere dacă amenajați casa, biroul sau doriți să faceți schimbări.

Lumina din casă – sursă de energie

Pentru mine, este important să am lumină bună în casă. Fie că citesc sau lucrez, fie că luăm masa sau stăm la o poveste cu prietenii, am nevoie de lumină multă. Am optat pentru geamuri mari, geamuri de mansardă pentru a mă bucura de razele soarelui, de lumină naturală.

Însă am avut în vedere că zilele de iarnă sunt scurte, că zilele ploioase și înnorate, parcă tot mai multe. Astfel am pus accentul pe corpuri de iluminat cu becuri Led. La acel moment, am văzut-o ca pe o investiție în timp, iar acum spun că a meritat.

Ce părere ai despre aceste becuri Led? Te-ar tenta noile panouri Led? Ai văzut ce ofertă bogată are Led Concept? Eu am pus deja o comandă și abia aștept să ajungă produsul la mine. Iar pentru voi, avem o surpriză, în curând, pe Instagram!

15 thoughts on “Iluminarea casei cu becuri Led de la Led Concept”

  1. Cand mi-am amenajat apartamentul acum doi ani, lumina galbena nu a fost o optiune pentru mine. Mi se pare urata si obositoare, iar pentru ceea ce aveam in gand eu, exclus. Asa ca am optat pentru lustre cu lumini led, aranjate in fâșii. In afara faptului ca factura la lumina e mai mica decat cea pentru internet, pentru mine este minunat. Si aspectul de lumina alba, insa calda dat de leduri este unul linistitor. Ulterior am inceput sa schimb cu acelasi model de lustre si luminile din casa parintilor mei

    Reply
  2. Si noi incercam sa optam pentru becuri si optiuni led. Mi se par de viitor si ma bucur ca si tu pui accent pe ele. Sunt curioasa ce ti-ai luat. 😀

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.