Balansoar bebe – ajutor pentru părinți, distracție pentru bebeluș

Adormirea  bebelușului poate fi o adevărată provocare pentru părinți, iar timpul prea scurt pentru câte sunt de făcut, ne împiedică să stăm tot timpul cu copilul în brațe. Deși ne-am dori să-l putem avea aproape de noi mereu, uneori nu este posibil, corpul este oricum extrem de solicitat, iar cât timp el se joacă sau doarme, părinții se pot ocupa de treburile casnice. Un adevărat ajutor pentru părinți îl reprezintă balansoar bebe și cred că nu greșesc când afirm că bebelușului îi place în balansoar, iar părinții când fericiți când cel mic este liniștit.

 Știu că se pune accentul pe diferite metode de purtare a bebelușului astfel ca el să fie mereu alături de mamă, dar nu întotdeauna acest lucru este posibil. Există părinți cu afecțiuni ale coloanei, iar pentru ei ținerea în brațe a 5-8 kg este prea mult. Așa cum s-a tot vehiculat că nu e bine să adormi bebelușul legănat, iar când plânge, nu trebuie să-l iei în brațe, există și păreri pro și contra pentru balansoarul bebe.

Părinții tind să cumpere toate cele necesare bebelușului, de la mobilă, la hăinuțe și jucării, diferite produse electronice pentru sănătate sau joacă. Balansoarul pentru bebeluși are atât de multe funcții încât poate fi încadrat și la joacă, și la confort, și la distracție.

Eu aș alege un balansoar pentru bebe de aici și vă spun și motivele!

  • poate fi utlizat o lungă perioadă de timp (0 luni – 11 kg);
  • deși are 5 viteze de legănare, este complet silențios;
  • legănarea este silențioasă și timpul de funcționare poate fi setat (30,45, 60 de minute);
  • perinița pentru cap și șezutul sunt detașabile și lavabile;
  • pliere ușoară pentru depozitare și transport;
  • funcționează pe bază de baterii, deci puteți rămâne indiferent la penele de curent;
  • centură cu prindere în 5 puncte.

Cadourile oferite proaspeților părinți trebuie să fie utile, lucruri pe care încă nu au reușit să le achiziționeze, toate se cumpără pe rând, și așa cum v-am mai spus și în articolul trecut, e bine să-i întrebăm pe părinți de ce anume au nevoie.

Eu prefer cadourile de botez în detrimentul plicului cu bani, pentru că banii se cheltuie, dar cadoul rămâne o amintire frumoasă pentru părinți și bebeluș. Există de multe ori lucruri de care părinții uită în nebunia noii etape din viața lor. Uneori sugerarea de cadouri se face indirect, așa că trebuie să fim atenți când povestim cu ei sau când suntem în vizită.

Alegeți și oferiți cu drag cadourile, ele aduc mereu enorm de multă bucurie!

Foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.