Recomandare plimbare de weekend: stațiunea Băile Felix – Hotel Vital

hotel vital

Înainte de a pleca în concediu, am decis că o mini-vacanţă în 5 la Băile Felix din Oradea este bine venită. Aveam nevoie să ne relaxăm, să facem plajă, să ne răsfăţăm şi să petrecem puţin timp alături de naşii noşti şi de minunata noastră nepoţică/finuţă, Karina Maria.

Am tot studiat oferta de hoteluri din staţiunea Băile Felix şi până la urmă am ales să ne cazăm la Hotel Vital.

Hotelul Vital este un hotel de 3 stele, foarte drăguţ, relativ curat şi modern aranjat, decorat. Dispune de camere cochete, la cerere se poate pune şi pătuţ de copil în cameră, preţul este relativ corect pentru condiţiile oferite. Pentru o cameră cu pat dublu am plătit 180 lei/noapte, cu mic dejun inclus, acces gratuit la piscină, sezlong şi umbreluţă gratuit, parcare păzită, masă de ping-pong.

piscina

Micul-dejun este relativ bogat, pe toate gusturile, iaurt, lapte, cereale, ochiuri, pâine în ou, mezeluri, diferite sortimente de caş, telemea, margarină şi gem.

Hotelul dispune de 2 piscine, una mică pentru copii şi una mare pentru adulţi. De jur împrejurul piscinelor este mochetă, apa din piscine nu este apă termală, dar în zilele călduroase se încălzeşte suficient.

plaja

Mi-a plăcut mult la acest hotel faptul că dispunea de o grădină bogată în plante, bine îngrijite, iar această mini-grădină te fereşte de ochii curioşilor care trec pe lângă hotel.

curte

Mâncarea servită la restaurant a fost foarte gustoasă, preţurile au fost decente.

După ce ne-am săturat de stat la plajă, am decis să facem o plimbare prin staţiune. Am vizitat renumitul Lac cu nuferi, ne-am pozat cu Minnie şi Mickey Mouse (10 lei poză mică, 20 lei poză mare), centrul staţiunii este plin de tarabe de unde poţi achiziţiona suveniruri, jucării pentru copii, iar dacă te ia foamea, te poţi răsfăţa cu porumb fiert, langosi, clătite, wafe şi multe alte delicatese preparate pe loc, chiar în faţa ta.

A fost o evadare departe de agitaţia Clujului, ne-am relaxat şi răsfăţat, şi a fost foarte bine!

Voi unde vă cazaţi când mergeţi în staţiunea Băile Felix?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.