Vizită la Atelierul de Frumusețe Farmec – o pauză binemeritată!

farmec

Femeia, indiferent de vârstă, trebuie să fie mereu îngrijită, astfel ea va reuși să impună respectul cuvenit. Îngrijire înseamnă întreținere, tratamente, sport, viață sănătoasă. Cunosc femei care pun accentul pe un anumit aspect și le neglijează pe celălalte, fără să conștientizeze că ele sunt într-o strânsă legătură. Alimentația și gradul de hidratare se reflectă atât asupra numărului de kilograme, cât și asupra pielii și tenului.

Că mie îmi place să mă îngrijesc, nu mai e un secret pentru nimeni. Am învățat că e mai ușor să previi decât să combați, iar atunci când apar primele semne de oboseală, e indicat să nu le neglijăm. Ieri toată ziua la birou, am stat ca pe ace și mă uitam mereu la ceas, așteptând ora 17 să fug la tratament la Atelierul de Frumusețe Farmec.

În momentul în care am pășit în salon, am fost atât de bine primită că am și uitat de toate grijile. Muzica, decorul și vocea caldă a Mihaelei (cosmeticiana) au avut grijă să mă ajute să mă relaxez și să mă pot bucura pe deplin de tratament.

intrare

Am ales un tratament hidra-derm pentru că un ten hidratat este un ten sănătos și luminos. Am înlocuit hainele cu un halat pufos, iar pantofii cu toc cu o pereche de șlapi, am renunțat și la bijuterii, în timp ce îi răspundeam Mihaelei la întrebări privind tipul de ten, diverse probleme de sănătate și rutina de îngrijire, produsele folosite.

halat

M-am așezat comod pe pat și am lăsat-o pe Mihaela să-și facă treaba.

atelier 1

Tratamentul a început cu demachierea feței, a gâtului și a decolteului și un scurt masaj la față. Am sărit peste exfoliere pentru că nu este (ne)voie de mai mult de una pe săptămână, iar eu îmi făcusem deja una duminică. Aplicarea loțiunii tonice și micro-dermo-abraziunea (îndepărtarea punctelor negre  și de grăsime cu ajutorul aparatului ce are capete de diamant), a fost o parte importantă a procedurii. Pe durata acestui tratament, am găsit împreună cu Mihaela un avantaj al tenului gras, mă va ajuta să-mi păstrez tenul tânăr mai mult timp. Am trecut la mezeoterapie, procedura prin care cu ajutorul căldurii, cremele pătrund mai adânc în piele și reușesc să hrănească pielea în profunzime.

creme folosite

fiole

aparatul

Mi s-a aplicat o mască pentru ten sensibil, iar cât timp am stat cu masca pe față, Mihaela mi-a făcut un masaj la mâini și am povestit câte-n lună și-n stele. Masca a fost îndepărtată și am trecut la ultima parte a tratametului, aplicarea cremei de ochi și a cremei matifiante, un scurt masaj și replica de final ”Să vă fie de bine” !

Trebuie să menționez că produsele folosite în atelier sunt din noua gamă Farmec – Equilibrium – produse cosmetice special create pentru saloanele de înfrumusețare, dar care vor putea fi achiziționate în curând de către cliente la recomandarea cosmeticianei.

creme

La finalizarea tratamentului mi s-a întocmit o fișă și mi s-au recomandat ce produse să folosesc pentru menținerea tenului sănătos! Iat-o și pe Mihaela!

mihaela

Îmi place foarte mult cum e amenajat salonul, se vede că au fost atenți chiar și la cele mai mici detalii, de la muzică, la decorațiuni, lumină și miros.

ceas

detalii

perete

Un selfie, mai mult sau mai puțin reușit, dar am vrut să vă arăt cât de relaxată eram după tratament!

selfie

Și dacă nu mă credeți pe cuvânt și vreți să încercați și voi tratamentele  oferite în Atelierul de Frumusețe Farmec, vă ofer nu unul, ci cinci vouchere de reducere de 30% la un tratament la alegere. Trebuie doar să lăsați un comentariu la articol în care să menționați adresa de mail și numele complet. Pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile oferite de Atelierul de Frumusețe, vă invit să dați Like la pagina Centrul de Frumusețe Farmec.

8 thoughts on “Vizită la Atelierul de Frumusețe Farmec – o pauză binemeritată!”

 1. buna….as vrea sa incerc si eu tratamentul Hidra-Derm…si l-am convis si pe iubitul meu sa isi faca…am vazut ca au si tratamente speciale pentru barbati…pentru ca si ei merita..asa ca abia astept sa le incercam 🙂

  Reply
 2. Felicitari Farmec pentru deschiderea unui salon de mentinere a frumusetii naturale, plin de caracter! Sper ca salonul sa ofere tratamente pentru toate buzunarele! Orice romanca sprijina numele Farmec, e vremea ca Farmec sa recunoasca fidelitatea romancelor! Sper sa fie inceputul unei calatorii pline de succes! Si mai ales sper sa va trec pragul cat de curind.

  Reply
 3. Buna Miha, Intr-adevar, trebuie sa avem grija de noi, dar uneori cu atatea griji si probleme, mai uitam de acest aspect. Chiar am nevoie de un tratament iar produsele Farmec sunt printre preferatele mele.

  Reply
 4. Buna,

  Ma bucur ca produsele romanesti Farmec sunt cautate, chiar daca multe brand-uri internationale au invadat piata. Pare foare calduros si elegant Atelierul de Frumusete Farmec si mi-ar placea sa incerc aceste tratamentele faciale.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.