Încheie asigurare călătorie pentru siguranța ta

Viața este plină de surprize, unele plăcute, alte mai puțin plăcute. Din păcate, suntem luați prin surprindere și e bine să avem spatele asigurat. O poliță de asigurare pentru liniștea noastră trebuie să avem încheiată.

Fie că vorbim de asigurare auto, asigurarea locuinței sau asigurare de călătorie, toate ne dau un sentiment de liniște aparte. Mă bucur că oamenii încep să înțeleagă rolul și rostul unei asigurări, și nu o mai consideră bani pierduți.

Asigurarea de vacanță este esențială!

Ne place să călătorim și să avem experiențe frumoase. Însă vacanța poate fi întreruptă de probleme medicale diverse. Ideal este să avem asigurare de vacanță indiferent de destinație sau de durata călătoriei.

Urmează să pleci în concediu în Israel, o țară cu un climat diferit. Îți place să ai experiențe unice în vacanțe, gurmandul din tine dorește să încerce bucătăria renumită a acestei țări. Pe durata vacanței, vei face și plimbări într-un mediu mai puțin prietenos? Pentru siguranța ta și pentru un plus de confort în vacanță, încheie o asigurare călătorie Israel și verifică exact ce acoperă aceasta.

Ține la îndemână asigurarea, e bine să o ai și pe telefon. Numărul de telefon la care trebuie să suni în caz de urgență, salvează-l pe telefon. Nu uita că serviciile se plătesc, trebuie să păstrezi factura și ele îți vor fi decontate în țară.

Nu uita că o asigurare călătorie implică și asigurarea bagajelor, chiar și despăgubiri în caz de întârzieri la avion.

Asigurarea auto este obligatorie, dar și necesară!

De cele mai multe ori, conducătorii auto încheie o poliță de asigurare auto cea mai ieftină. Aleg varianta cea mai ieftină pentru că este obligatorie fără a se informa cât pot avea de câștigat dacă plătesc puțin mai mult.

De cele mai multe ori, facem lucrurile pe grabă fără a ne aloca timp pentru a căuta o soluție mai bună, un preț bun pentru mai multe beneficii. Trebuie să învățăm să ne dorim mai mult de la o asigurare.

Cel mai bine este să mergi într-o agenție sau la un broker de asigurări. Înarmat cu răbdare și timp, solicită mai multe tipuri de asigurări pentru a vedea care variantă e mai bună pentru tine.

Poți alege să soliciți asigurări auto Brașov, chiar dacă tu locuiești în alt oraș. Important este să alegi varianta care îndeplinește toate cerințele tale și are un preț corect.

Asigurarea medicală privată, tot mai mult solicitată

Deși cotizațiile pe care le plătim la stat pentru asigurarea medicală, sunt extrem de mari, nu beneficiem de tot ce avem nevoie. Sănătatea este pe primul plan și în ultimul timp, am înțeles tot mai bine acest detaliu. Fiecare dintre noi își dorește o asigurare medicală în sistem privat cu un pachet cât mai stufos.

Ideal ar fi să ca acea rețea să aibă mai multe spitale în orașul de rezidență. Asigurarea să poată acoperi și un membru al familiei, să poate avea beneficii și co-asiguratul. Prețul plătit să justifice condițiile din spital, disponibilitatea și profesionalismul personalului. Poate fi un efort financiar în plus, dar este extrem de important să avem o asigurare medicală pentru un sistem privat.

Nu uita de asigurările obligatorii,

dar analizează și asigurările extra

Ne-am obișnuit să ținem cont doar de ce este obligatoriu. Atunci când închei o poliță de asigurare pentru călătorie sau mașină, locuință sau medicală, solicită o variantă mai bună decât cea clasică sau cea obligatoriu.

Analizează suma de bani, beneficiile în urma unei alte asigurări și vezi la final care este varianta potrivită. Nu te grăbi să alegi, consultă un broker, adresează întrebările avute pentru a te asigura că înțelegi totul corect. De multe ori, pentru niște bani în plus, nu neapărat mulți, poți avea o variantă mult mai benefică pentru tine.

Înainte de vacanță, verifică valabilitatea poliței tale de asigurare călătorie și asigură-te că e încă valabilă. Nu pleca în concediu fără ea, te va ajuta să te simți mult mai în siguranță!

7 thoughts on “Încheie asigurare călătorie pentru siguranța ta”

 1. Intotdeauna cand merg in concediu imi fac o asigurare de calatorie. 😊 Cat despre asigurarea privata de sanatate din fericire am una destul de buna. Face parte din beneficiile oferite de firma la care lucrez.

  Reply
 2. La început, cu ani în urmă, nu consider important acest aspect. De vreo 6 ani să zic așa, cu aproximație, nu mai plec fără asigurare de călătorie.
  Mulțumesc pentru info!

  Reply
 3. Acum cativa ani nu plecam in vacanta fara asigurare. Acum fac doar pentru copii cand plec si ma simt eu in siguranta. Pana acum ma bucur ca nu a fost cazul sa apelez la ea

  Reply
 4. In străinătate nu plecam niciodată fără asigurare de sănătate, însă acum am avut probleme si cu întârzierile zborurilor, așa ca si o asigurare in acest sens ar fi foat foarte utila.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.