Noua Gamă ARGAN PLUS de la Farmec

argan farmec

Zilele trecute am primit newsletterul de la Farmec promovând noile produse de îngrijire a părului pe bază de ulei de Argan și am simțit că acesta este produsul mult așteptat. Știu că uleiul de Argan împiedică evaporarea apei din țesuturi, iar în acest fel ne asigurăm că pielea este hidratată corect. Uleiul de Argan ajută la îndepărtarea cojițelor de seboree și reface textura firelor de păr agresate de vopsit, uscător de păr, permanent, placă sau ondulator.

Șampon Argan Plus Jojoba pentru păr fragil și scalp sensibil – ”Uleiul de Argan se obţine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru îngrijirea pielii, a părului şi în dieta lor cotidiană. Şamponul curăţă, protejează și redă strălucirea firului de păr de la rădăcină până la vârf. Uleiul natural de argan, având un conţinut ridicat de omega-6, omega-9, polifenoli, acizi graşi și vitamine, repară părul deteriorat, hidratează părul uscat şi fragil, previne despicarea firelor de păr și uscarea scalpului. Uleiul extras din fructele jojoba are efect emolient şi hrănitor asupra firului de păr şi contribuie la restabilirea echilibrului natural al scalpului.”
Mască Argan Plus Ulei de Măsline  păr devitalizat, fără strălucire – ”cu o formulă de îngrijire în profunzime pentru un păr mătăsos și strălucitor, masca înglobează beneficiile uleiului de argan, ale uleiului de măsline și ale vitaminelor A, E și B5. Acțiunea lor combinată crește gradul de hidratare și previne pierderea apei din firul de păr. Efectele asupra părului vor fi de revitalizare, rehidratare și de creștere a elasticității.”
Ser Argan Plus Ulei Hidratant  păr rebel, fără strălucire -”Special conceput pentru a disciplina firele de păr rebele, uleiul hidratant leave-in aduce un plus de strălucire şi luminozitate părului. Beneficiile uleiului de argan asupra părului sunt multiple: previne despicarea firelor de păr, repară părul deteriorat, hidratează părul uscat şi friabil, îi redă strălucirea şi elasticitatea.”
Părul tău este uscat, lipsit de strălucire? Îți spunem noi secretul cum poți avea un păr mătăsos, sănătos și strălucitor! Alege să-ți răsfeți părul cu produse pe bază de ulei de Argan de la Farmec.
P.S. La cât de bine miroase, abia aștept să ajung acasă să le încerc! Review în curând!

1 thought on “Noua Gamă ARGAN PLUS de la Farmec”

  1. Multumesc Mihaela. Am vazut un documentar despre Maroc, despre cum se culeg fructele de argan si cum se proceseaza uleiul de argan dar mai ales despre beneficiile si efectele terapeutice ale acestui ulei.Ma bucur de acest produs lansat de Farmec si cu certitudine ca am sa-l testez. O zi buna! Stela Mihaela Marcu

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.