10 motive pentru a consuma apa alcalină Calipso

Consumă apa alcalină Calipso

Apa alcalină Calipso am descoperit-o recent. Consum destul de puțină apă, de aceea caut mereu variante diferite de apa plată. Știu, apa plată trebuie să facă parte din rutina zilnică. Eu nu o prea pot bea simplă. Și atunci caut alternative sănătoase și diferite de gustul simplu. Este important să ne hidratăm zi de zi. Însă e bine să consumăm o apă cu efecte benefice asupra organismului.

Să vă spun câteva detalii despre apa alcalină Calipso

Apa Calipso provine dintr-un izvor natural, din Codrii Vlăsiei. Ea conține un complex optim de minerale, putând fi încadrată în zona apelor oligominerale. Nivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală îmbuteliată de Calipso se situează sub capacitatea de detecție a aparatelor de laborator, în vreme ce reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea pH-ului este de 8,2, similar cu pH-ul lichidelor din corpul uman.

apa alcalină Calipso

pH-ul determină starea de sănătate a organismului și pentru că ne dorim o sănătate de fier, este esențial să consumăm apă alcalină. E bine de știut că apa alcalină Calipso are un pH mai mare de 7 (sub 7, pH-ul e acid, peste 7, bazic/alcalin). Această apă conține minerale precum calciul, siliciul sau magneziul. Apa alcalină are capacitatea de a alcaliniza, sprijinind funcționarea corectă a organismului.

“Nivelul pH-ului din toate materiile fluide ale organismului nostru afectează fiecare celulă din corp. Întregul proces metabolic depinde de alcalinitatea mediului. Aciditatea crescută cronică corodează țesuturile organismului iar, dacă nu este ținută sub control, întrerupe activitatea și funcționarea celulelor, de la bătăile inimii până la circuitul neuronal cerebral. Cu alte cuvinte, aciditatea afectează însăși viața. Ea se află la baza tuturor bolilor și îmbolnăvirilor″, declară Dr. Robert Young, microbiolog și nutriționist din Statele Unite.

10 motive pentru a consuma apa alcalină Calipso

Apa alcalină nu doar ajută oraganismul să funcționeze normal, dar poate și trata anumite afecțiuni.

apa alcalină Calipso

1.Apa alcalină este un puternic antioxidant

2. Apa alcalină echilibrează nivelul de pH al corpului

3. Apa alcalină hidratează mai bine 

4. Apa alcalină ajută la detoxifierea corpului

5. Apa alcalină crește imunitatea organismului

6. Apa alcalină te poate ajuta să slăbești

7. Apa alcalină ajută la lupta împotriva cancerului

8. Apa alcalină ajută previne creșterea glicemiei

9. Apa alcalină poate ameliora și vindeca psoriazisul

10. Apa alcalină te ajută să economisești bani. Ea va ajuta la prevenirea diverselor boli, astfel vei cumpăra mai puțin suplimente și medicamente.

Beneficiile consumului de apă alcalină sunt numeroase. Gândește-te că doar consumând apă alcalină contribui la sănătatea corpului tău. Înlocuiește apa plată consumată zi de zi cu apa alcalină Calipso. Dacă ești predispus la diverse boli, afecțiuni, de ce să nu contribui din timp la apariția lor?

apa alcalină Calipso

Tu ai încercat apa alcalină Calipso? Ești pregătit să dai o șansă acestei ape care are multiple beneficii asupra corpului tău?

16 thoughts on “10 motive pentru a consuma apa alcalină Calipso”

  1. Eu sunt conservatoare,in general, nu imi place sa incerc lucruri noi, si nu de putine ori am ajuns la concluzia ca acest obicei al meu nu e bun. In general, nu am rabdarea necesara sa ma documentez despre un produs pe care nu l-am mai folosit. Norocul cu cate un articol pe care mai apuc si il mai citesc. Nu voi mai ocoli aceasta apa.

    Reply
  2. cred ca cel mai mare beneficiu al acestei ape alcaline este acela ca fereste organismul de cancer, boala care ucide zilnic atatia oameni care au viata inainte. Si nu doar ca previne, am inteles ca ajuta si la vindecare. Prietena noastra Brîndușa știu că ține un regim cu multe chestii naturiste printre care si apa alcalina.

    Reply
  3. Nu am incercat aceasta apa si nici nu am dat importanta pana acum sa vad daca o gasesc in hipermarket. Acum m-ai facut atenta si voi incerca si eu o apa de genul

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.