Antrenarea creierului de Dr. Gareth Moore recomandare lectură

17

Antrenarea creierului de Dr. Gareth Moore

Te-ai întrebat vreodată cum îți poți antrena mintea mai mult? Simți că poți mai mult, dar te simți blocat? Creierul nostru trebuie antrenat zi de zi, tot mai mult. Cartea de față ne învață prin exerciții și explicații cum îl putem antrena mai mult.

Agilitatea mentală se poate dobândi prin teste. Ai 40 de zile la dispoziție, 40 de teste care să te ajute. Le poți repeta la final sau poți căuta altele noi. Important e să nu lași timpul să treacă.

Antrenarea creierului – începe acum

Trebuie să ne folosim mai mult creierul și putem face aceasta doar prin exerciții. Acestea nu durează mult, dar pot fi de real ajutor pe viitor.

Cartea este împărțită pe 40 de capitole, foarte bine structurate. Ele ne ajută și la o mai bună organizare a vieții. Cu cât gândim mai mult și mai limpede, viața noastră va fi mai bună.

Ni se explică cum să avem grijă de creierul nostru și ni se propun teste. Suntem învățați cum să ne concentrăm, să avem ținte realiste și să ne stabilim prioritățile. Vom citi lucruri simple, clare, pe unele le știm, dar ne va ajuta fiecare test să punem în aplicare ce știam.

Ai vrea mai mult de la creierul tău?

Atunci treci la treabă. Citește în fiecare zi un capitol, sau mai multe dacă timpul îți permite. Realizează și rezolvă temele propuse. Mai simple sau mai complicate, mai scurte sau mai lungi, te vei simți mai bine după întocmirea lor. E bine să-ți faci timp pentru timp, însă timp pe care îl folosești corespunzător.

Nu am timp de asta, îmi veți spune. Redu din timpul pentru social media sau tv și vei avea timp să-ți antrenezi mintea. Nu mai amâna să începi să faci ceva pentru tine. Suntem datori să învățăm mereu ceva nou. Iar dacă este pentru dezvoltarea noastră, cu atât mai bine.

Antrenarea creierului este cartea ideală de a fi oferită cadou. Nu e niciodată prea târziu, nici prea devreme pentru a ne antrena mintea. Să ne facem un bine, chiar merităm. Cu siguranță, vom fi recunoscători pentru decizia aceasta.

Pentru binele tău, citește. Tot pentru binele tău, învăță, fă teste, provoacă-te. Comandă cartea, e bine să o citești și să o ai la îndemână! Spune-le și altora despre ea, despre învățăturile trase!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

  1. cristina dragomir on

    Imi place sa cred ca imi antrenez creierul suficient. In fiecare zi citesc, chiar daca nu mereu cat mi-as dori, fac rebus, sudoku, exercitii de imaginatie si memorie.

  2. Cereces Loredana on

    Cu siguranta ai mare dreptate in tot ceea ce spui si ar trebui sa punem in practica! As vrea ca pe viitor sa citesc si eu mai mult!Multumim pentru recomandarea acestei carti!

  3. Am si eu o carte de genul acesta in biblioteca si cu siguranta as vrea sa o citesc si pe aceasta, suna tare bine.

  4. Pingback: Antrenarea memoriei de Dr. Gareth Moore recomandare lectură - DeWeekend.Ro

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
ciobănesc german
Kira, puiul meu de ciobănesc german

Kira, câinele care mi-a schimbat viața Eu am avut întotdeauna acasă cățel și pisică. Dar nu mi-am putut imagina că...

Close