Alege produsele MyEbox pentru afacerea ta

13

Comerțul online – provocare de actualitate

Ultima perioadă ne-a determinat să învățăm să ne reinventăm. Mare parte din activități s-a mutat online, ceea ce a însemnat alte provocări. Cu speranță și idei noi, fiecare afacere a căutat cea mai bună metodă de a supraviețui. Timpul ne-a dovedit că suntem puternici și munca multă a fost răsplătită.

Comerțul online s-a dovedit a fi întotdeauna o bună afacere. Perioada de pandemie ne-a forțat, cumva, să comandăm totul online. Și cred că vom rămâne mult timp cu acest obicei pentru că ne-am dat seama cât de mult timp economisim. Dar este și mult mai confortabil, chiar și rentabil de multe ori. Pentru ca produsele să ajungă în stare impecabilă la client, este foarte importantă ambalarea lor. Iar produsele MyEbox sunt exact ce ai nevoie!

Alege produsele MyEbox pentru afacerea ta

Respecți produsul pe care îl comercializezi și prețuiești clientul și fiecare comandă. Clientul va aprecia mai mult produsul tău dacă va ajunge în stare impecabilă, bine împachetat. Iar aici intervine MyEbox cu marea varietate de produse care te pot ajuta să livrezi produse în ambalaje sigure!

MyEbox

  • cutii și accesorii de carton

Indiferent ce produs comercializezi, pentru livrare ai nevoie de cutii de carton potrivite. MyEbox îți pune la dispoziție cutii variate și pe dimensiuni.

Dacă vrei să trimiți vinuri, au și cutii pentru transport vinuri și oferă chiar și separatoare. Totul pentru a te asigura că sticlele vor ajunge în siguranță la destinație.

Cauți cutii pentru arhivare documentare? Tot la ei găsești!

  • benzi adezive de calitate

Cutia de carton de calitate are nevoie și de benzi adezive bune pentru a sigila durabil coletul. Poți opta și pentru benzi adezive personalizate pentru o mai bună promovare a brandului tău.

  • diferite tipuri de folii

Există produse fragile care trebuie expediate. Cel mai bine este să folosim folie cu bule, este cea mai potrivită. Cu ajutorul ei, poți ambala fiecare produs în parte dintr-un colet. Sau poți ambala fiecare piesă a produsului pe care îl expediezi. Poți opta și pentru folie stretch și te asigură că produsul tău va ajunge cu bine la destinație.

  • nelipsitele pungi ziplock

Mi se par extrem de utile și de practice aceste pungi ziplock. Te asiguri că piesele mărunte care se pot pierde, rămân împreună. Produsele care pot fi afectate de umezeală, sunt mai bine asigurate în pungă ziplock, pe durata transportului. În plus, ele pot fi reutilizate de către destinatar, sunt ideale pentru depozitarea sau păstrarea diverselor obiecte, piese mici.

  • ofertă variată de plicuri

MyEbox are cutii variate, dar are și plicuri variate de oferit. Actele, documentele tale au nevoie de plicuri corespondență de calitate, care să te reprezinte. Ai de expediat un produs mai mic, dar valoros sau fragil? Optează pentru a-l expedia în plicuri antișoc, renumitele plicuri cu bule.

MyEbox

Dacă ești o societate care pune preț pe protejarea mediului înconjurător, trebuie să folosești plicuri curierat eco și îți spunem și de ce sunt mai speciale. Realizate pentru a diminua utilizarea ambalajelor din plastic, sunt fabricate din hârtie kraft 100%. Sunt complet reciclabile, biodegradabile. Plicurile se adaptează la forma conținutului, evitându-se a se transport volum de aer inutil. În plus, vei face o bună impresie clienților, folosind acest timp de plicuri eco.

Motive pentru a alege produsele oferite de MyEbox

MyEbox ține cont de nevoile tuturor clienților, atât persoane juridice, cât și persoane fizice. Fiecare client este valoros și poate achiziționa cutii la cele mai bune prețuri, chiar dacă e vorba doar de o bucată.

Atuul principal al companiei este că TOATE produsele din magazin, se livrează DIN STOC, în toată țara, în maxim 24/48h.

Iar al doilea atu îl reprezintă posibilitatea de a comanda MOSTRE cu transport GRATUIT. Poți selecta din variantele propuse, pachetul de cutii din carton, pachetul de benzi adezive, pachetul de plicuri antișoc sau pachetul de Plicuri Curierat Eco. Este o bună metodă de a verifica dimensiunile și calitatea produselor MyEbox.

Este important ca produsul pe care îl expediezi să ajungă în stare perfectă la destinație. Cutia de calitate folosită, banda adezivă personalizată poate contribui mult la imaginea firmei tale! Pune întotdeauna accentul pe calitate, un client mulțumit de livrare, va comanda permanent și te va recomanda cercului de prieteni.

Care produse comercializate de MyEbox sunt cele mai potrivite pentru afacerea ta? Cât de mult contează pentru tine, ambalajul în care este livrat produsul comandat?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

13 Comments

  1. Ei, una sunt foarte impresionata cand primesc un produs ambalat cu grija, in materiale de calitate. Aceste accesorii pentru impachetat mi se par perfecte. Indiferent cine si ce trimite, modul de ambalare spune multe.

  2. Cred ca pentru o afacere conteaza extrem de mult cat de calitative sunt ambalajele in care trimit pachetele. Si eu am grija de fiecare data sa impachetez foarte bine fiecare pachet trimis.

  3. cristina dragomir on

    la unele magazine online am fost nevoita sa renunt pentru ca, desi aveau produsele dorite la un pret bun, ambalarea comnezilor lasa de dorit si ma trezeam cu produse sparte sau… cine mai stie.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
dezvoltare personală
De ce ne ajută să citim cărți despre dezvoltare personală?

De ce ne ajută să citim cărți despre dezvoltare personală?  Oricât de mult am dori să înțelegem ceea ce se...

Close