Aleg AVBS Credit pentru intermedierea și obținerea unui credit bancar!

Aleg AVBS Credit pentru intermedierea și obținerea unui credit bancar!

Perioada pe care o traversăm este plină de provocări. Ne dorim mai mult, mai bun. Suntem într-o continuă dezvoltare. Avem idei pe care ne dorim să le punem în practică, dar ne lipsesc finanțele. Putem obține credite prin diverse opțiuni, de la diverse bănci din România, dar trebuie să găsim cea mai potrivită soluție de finanțare pentru noi.

Înainte de a lua o decizie, caut informații. Trebuie să mă documentez în privința unei hotărâri finale. Astfel am găsit acest comunicat de presă din Forbes: Bilanț: AVBS Credit, intermediere de credite în valoare de peste 300 milioane de euro în 13 ani de activitate din care am aflat de compania de brokeraj bancar, AVBS Credit. Parcurgând cu atenție detaliile oferite de articol, mi-am dat seama că ei sunt cea mai bună opțiune pentru nevoile mele și pentru contractarea creditului ipotecar ideal pentru mine.

AVBS Credit

Credit ipotecar de la bancă?

Da, cu ajutorul unui broker de credite de la AVBS Credit!

Te-ai decis ce credit ai nevoie? Acum urmează să discuți cu o bancă pentru a obține banii. Dar știi tu care este instituția de finanțare cu cel mai potrivit credit pentru tine? Cunoști tu toate ofertele bancare de pe piață astfel încât să știi sigur că ai ales soluția ideală pentru tine? Într-o astfel de situația, cel mai bine este să intri în contact cu un broker de credite. El știe tot!

Brokerii de credite de la AVBS Credit sunt în parteneriat cu mai mult de 30 de bănci și instituții non-bancare din țară. Astfel, din toate produsele de creditare la care are acces, brokerul de credite îți identifică cel mai bun credit ipotecar pentru tine, îți explică terminologia bancară, drepturile și obligațiile pe care le ai prin contractul de credit, îți întocmește corect și complet dosarul de credit, îți depune la bancă dosarul de credit pentru a fi analizat și aprobat, apoi rămâne alături de tine și are grijă să obții creditul cât mai rapid posibil și în cele mai bune condiții. Prin brokerul de credite tu obții cel mai bun credit disponibil! Și ceea ce este cel mai important, serviciile de brokeraj bancar AVBS Credit sunt gratuite 100%.

De ce să alegi AVBS Credit?

E bine că avem mai multe variante de creditare la dispoziție, însă doar una ni se potrivește. Dacă nu știai, instituțiile bancare și non-bancare au produse de creditare diferite și condiții de eligibilitate diferite. Când e vorba de credite, trebuie să fim atenți la detalii. Și ce bine e când avem cu cine să ne sfătuim. AVBS Credit este un partener de încredere.

  • Vechimea contează

Orice firmă de intermediere credite cu vechime și un istoric impecabil se bucură de credibilitate și încredere din partea clienților. AVBS Credit are 13 ani de activitate care se traduc în mii de credite intermediate și  clienți mulțumiți. Nimic nu te recomandă mai mult decât vechimea, mai ales în acest domeniu de activitate.

  • Servicii de brokeraj bancar personalizate

Nevoile fiecărui client sunt diferite, iar profilul fiecărui client este, de asemenea, diferit. Pentru a putea ajuta un client să obțină un credit, brokerul de credite trebuie să dea dovadă de iscusință, pricepere și profesionalism. În funcție de profilul clientului și de nevoile acestuia, brokerul de credite identifică creditorul ideal și creditul potrivit.

Compania intermediază credite ipotecare, dar și Noua Casă, credite de nevoi personale sau refinanțări, carduri de credit, credite pentru persoane juridice, dar și alte tipuri de credite. Pentru că AVBS Credit intermediază toate tipurile de credite, aceștia pot îndeplini orice nevoie de finanțare, atât timp cât clientul îndeplinește condițiile de eligibilitate ale creditorilor din România.

  • Brokeri de credit devotați

Este necesar ca brokerul care intermediază creditul să fie unul devotat. Da, trebuie să fie și un bun specialist, dar și un om devotat. El te va asculta cu atenție și va găsi cea mai bună variantă de creditare pentru tine. Îți va răspunde la toate întrebările pentru ca tu să fii liniștit și împăcat cu alegerea făcută. În plus, se pliază pe programul tău și pe timpul tău liber. Astfel, nu e nevoie să îți iei o zi de concediu ca să te vezi cu brokerul de credite, acesta se adaptează programului tău.

  • Francize AVBS Credit în marile orașe

Extinderea în marile orașe înseamnă dezvoltare și performanță. Având în vedere că regăsim AVBS Credit în toate marile orașe din țară, e un mare plus pentru cei care își doresc să apeleze la ei. AVBS Credit însumează 50 de francize, care au puncte de lucru în peste 25 de orașe din țară.

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

 

8 thoughts on “Aleg AVBS Credit pentru intermedierea și obținerea unui credit bancar!”

  1. Am lucrat in UCfin, in BCR banca pentru locuinte si in Unicredit. Parca a trecut 100 de ani de atunci, dar sunt numai 10. Credit am facut fix cand eram in concediu de crestere copii si fix la o banca nu am fost. Tot ce am vrut a fost sa am un venit sigur pe care ma pt baza. Mi-am facut calculul ca rata sa se termine pana termin concediul si chiar am reusit. Am platit in avans. Am terminat si am facut un alt credit, cu termen tot pana se termina concediul de crestere copii. L-am terminat si pe acela si punct.
    recomand tuturos sa se gandeasca bine pe ce venit se bazeaza si apoi sa faca pasul urmator.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.