5 lucruri necesare pentru bebeluși

bebelusi

Venirea pe lume a bebelușului aduce multă bucurie în sufletul părinților, dar și al bunicilor și apropiaților familiei. Alături de părinți, toți așteaptă întâlnirea cu bebelușul și nu se pot abține să nu îi aducă nenumărate cadouri. Nu toți ne pricepem să facem cadouri perfecte, dacă eu sunt adepta cadourilor mai practice, poate alții preferă să ofere cadouri simbolice. Atunci când e vorba de cadouri pentru bebeluși, am fi în stare să cumpărăm tot magazinul și tot nu ni s-ar părea că am cumpărat tot pentru el. Există multe lucruri pe care părinții le cumpăr pentru bebeluș înainte de naștere, dar am apreciat mereu părinții care mi-au sugerat discret ce cadou ar nevoie bebelușul și mămica să primească.

De-a lungul timpului, am tot cumpărat cadouri pentru bebeluși, pentru mămica la început de drum, iar de când a apărut Karina în viața noastră, pot să zic că am învățat cam ce cadouri poți oferi pentru a fi de folos. Ca să vă vin în ajutor, am întocmit o listă cu 5 lucruri necesare bebelușului, pe care le găsiți la Noriel, dar lucruri care pot face viața mai bună și mai ușoară pentru părinți.

  1. scutece și șervețele umede – da, pare un cadou banal, dar a fost extrem de bine primit de fiecare dată când l-am oferit, pentru că la început bebelușul schimbă câteva scutece bune pe zi, dar vă recomand să sunați înainte mămica pentru a afla ce mărime e necesară;
  2. produse pentru îngrijirea bebelușului – aici chiar aveți de unde să alegeți – de la ulei de bebeluș, șampon pentru bebe, pudră de talc, până la suzete, forfecuță sau unghieră, perie pentru copii, și chiar inele gingivale;
  3. accesorii pentru baie – prosop, jucării pentru baie, termometru pentru apa din văniță, cădiță pentru baie;
  4. articole pentru sănătatea copilului – pentru că sănătatea este cea mai importantă, acum găsim pe piață numeroase produse pentru bebeluși. Sigur părinții s-ar bucura dacă ar primi cadou un aparat de aerosoli, umidificator de cameră, aspirator nazal, termometru, chiar și un cântar pentru bebe atât de important la început;
  5. produse pentru monitorizarea bebelușului – sunt printre cele mai necesare produse, mai mult pentru liniștea părinților și posibilitatea lor de a face activități liniștiți atunci când bebe doarme – un monitor pentru bebe sau un monitor ar trebui să aibă toți părinții, e extrem de util.

Pe lângă aceste cadouri care se potrivesc în categoria ”cadouri practice și utile”, eu niciodată nu am putut să mă abțin să nu cumpăr jucării de pluș, cărți chiar și pentru bebeluși, hăinuțe cu diverse desene sau citate amuzante, pernuțe sau păturici croșetate handmade care sunt atât de colorate și vesele, dar puteți să oferiți cadou chiar și numele bebelușului personalizat, fie din lemn, fie din material!

Îmi place să ofer cadouri, în special cele pentru bebeluși, sunt atât de vesele, de colorate și de haioase încât au darul de a te binedispune!

Voi ce cadouri oferiți bebelușilor? Ce cadouri v-ar plăcea să primiți când veți fi mămică sau ce cadouri utile ați primit când a venit pe lume bebe? 

Foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.