5 cadouri utile pentru prietenul tău vânător

Oamenii sunt diferiți, însă un lucru au un comun: pasiunile. Hobby-urile sunt cele care ne leagă, ne ajută să ne facem prieteni noi, uneori chiar să ieșim din zona de confort pentru a ne testa curajul, rezistența. Avem o mulțime de prieteni, fiecare cu pasiunea lui. Cunoscându-le hobby-urile e mai ușor să alegem cadoul ideal pentru ziua de naștere. De curând, a fost ziua prietenului nostru, Mihai, pasionat de vânătoare!

Dacă ai și tu un prieten pasionat de vânătoare, iată ce cadouri potrivite îi poți oferi!

14705807_1583208418372150_1987470843550953252_n

1. Binoclu 

 • Există atât de multe modele pe piață încât cu greu te poți decide asupra unuia singur. Trebuie să fiți atenți la puterea de mărire variabilă, diametrul obiectivului, pupila de ieșire, distanța focalizată, greutate și dimensiuni. În funcție de buget, și prețul poate reprezenta un criteriu de alegere. Vă recomand să optați pentru un binoclu din material rezistent, cu carcasă impermeabilă și care previne condensul pe suprafețele interioare optice. Unul dintre aceste modele l-am ales pentru prietenul nostru și sper să fie încântat!

2.Lunetă armă 

 • Niciunui vânător nu îi place să rateze prada. Pentru o vânătoare cu rată mare de succes, puteți să-i oferiți prietenului vostru cadou o lunetă armă. Am găsit aici un model care poate reprezenta cadoul ideal pentru un vânător sau pescar. Fiind închis perfect etanș, luneta rezistă la scufundări până la 4m, iar în interior nu va pătrunde apă, noroi, nisip. Magnificația de 1.7x  ajută vânătorul să nimerească  ținta în mișcare. Însă schimbarea rapidă de magnificatie la 10x sunt de mare ajutor pentru tragerile de distanță lungă. În concluzie, luneta armă nu poate lipsi din trusa unui vânător!

3. Lanternă

 • De preferat, una cu led și cu acumulatori, nu cu încărcare la priză. Mi se par mult mai practice. În natură, nu prea ai unde să le încarci.  Alege o lanternă care să poată fi fixată și pe armă. O lanternă nu trebuie să lipsească din nicio casă. În caz de pană de curent mai lungă sau o defecțiune la panoul electric, e bine să avem la îndemână o lanternă. Nu uita lanterna acasă nici când pleci în vacanță.

4. Echipament de camuflaj

 • Trebuie să fie de cea mai bună calitate. Alege un costum anti-bacterian, anti-miros. Materialul să fie ”silențios”, prin frecarea cu alte haine să nu producă zgomot care pot speria prada. Cu greu vei putea alege un model de camuflaj, există prea multe opțiuni, prea multe culori. 

5. Cuțit de vânătoare 

 • Fie că vorbim de un cuțit sau de briceag, el trebuie să aibă lama din oțel inoxidabil, mânerul să fie din lemn, ușor de manevrat.

Învățăm lucruri noi din pasiunile prietenilor!

 • Căutând idei de cadouri pentru pasionații de vânătoare, am aflat multe lucruri noi. Știam ce e un binoclu, dar nu știam la ce caracteristici trebuie să fiu atentă.
 • Am aflat că brandul meu preferat de bijuterii Swarovski, s-a implicat și în crearea de lunete pentru arme!

Ofer mereu cadoul ideal!

Nu știu cum se face, dar nimeresc mereu cadoul ideal pentru prietenul în cauză. Sunt atentă la detalii, îmi cunosc prietenii și știu destul de multe lucruri despre ei și pasiunile lor.

Aleg cadouri utile și de calitate!

Am spus că întotdeauna cadourile oferite spun multe despre noi. Ofer cu mare drag cadourile și optez pentru lucruri utile, practice și de calitate!

Foto

19 thoughts on “5 cadouri utile pentru prietenul tău vânător”

 1. un cutit sau un binoclu cred c-asr fi cel mai potrivit. eu spre asta m-as orienta, sa fiu sigura ca n-o dau in bara. sau o lanterna. eu vreau sa scap repede. la echipamente nu ma pricep, deci am toate sansele sa iau ceva aiurea

  Reply
 2. Mie imi plac cutitele de vanatoare si candva am tras cu o arma cu alice. Instructorul din poligon a ramas surprins ca luam tinta din prima, pentru ca pusca avea bataie pe dreapta :)))
  Cred ca de aici mi-as lua un cadou si pentru mine.

  Reply
 3. Recunosc ca nu cunosc pe nimeni sa fie vanator printre prieteni, familie etc etc dar mi+ar place enorm sa am un echipament de camuflaj 🙂 Foarte interesante ideile tale!

  Reply
 4. Sotul meu cred ca ar fi incantat sa primeasca oricare din aceste cadouri. O maceta si-a cumparat in primavara. a zis ca ii trebuie la pescuit … Ma bazaia si de un binoclu

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.