4 idei de cadouri pentru viitori fini

 Cadourile reflectă dragostea și afecțiunea pe care le purtăm persoanelor dragi.

Oferim cadouri în diferite împrejurări, cu anumite ocazii. Mai ales, persoanelor dragi care sărbătoresc un eveniment. Dacă e simplu să cumpărăm cadouri pentru familie și prieteni, e mai complicat să alegem cadoul perfect pentru viitori fini. Dacă de sărbători, alegem cadouri cu tematică. Dacă de ziua de naștere, oferim cadouri pe care știm că și le doresc. Înainte de nuntă, ce fel de cadouri le putem oferi celor care ne vor deveni oficiali fini?

An nou – fini noi – noi cadouri

Anul acesta vom fi nași de cununie din nou unui cuplu de prieteni, apropiați și extrem de dragi noi. Cum nunta se apropie cu pași repezi, petrecem tot mai mult timp împreună. Ne ajută să ne cunoaștem mai bine, pentru a pune la punct ultimele detalii. M-am gândit că ar fi frumos să le oferim câteva cadouri înainte de nuntă. Obiecte care să le aducă aminte de noi, ca nași, de cel mai frumos eveniment din viața lor.  În timpul întâlnirilor noastre, sunt atentă și știu cum să pun întrebările pentru a afla exact ce au nevoie și ce le-ar plăcea să primească.

Iată 4 idei de cadouri pentru viitori fini!

 1. o pereche de cercei – când am fost împreună să probeze rochii de mireasă, am întrebat-o pe viitoarea fină ce fel de bijuterii vrea să poarte la nuntă. Mi-a explicat că doar cercei pentru că modelul rochiei nu permite colier, iar brățari ea nu poartă. Bineînțeles că eu am avut grijă să nu uit acest detaliu, așa că acesta mi se pare un cadou foarte potrivit pentru viitoarea fină. O pereche de cercei consider că de fiecare dată când îi va purta își va aminti de noi, dar și de cea mai frumoasă zi din viața lor.
 2. pentru viitorul fin, m-am consultat și cu soțul meu și am fost amândoi de-acord că acesta este un cadou potrivit pentru el – fiind un tip căruia îi place să fie mereu aranjat și elegant, pune preț pe haine, accesorii și e atent la detalii, așa că alegerea noastră sigur este cea mai potrivită pentru el și pentru eveniment;
 3. pahare de șampanie personalizate – concentrați pe muncă și cu toată nebunia cu organizarea nunții, au uitat de acest detaliu, așa că după ce am aflat culoarea preferată și tematica nunții, nu a fost greu să găsesc ceva pe placul lor. Paharele de șampanie personalizate arată frumos în poze și le pot păstra ca să le aducă mereu aminte de nuntă, de nași, dar le și pot folosi cu orice altă ocazie.
 4. fluturi la nuntă – recunosc că mi-am dorit mult fluturi la nunta mea, dar din cauza agitației, am uitat cu desăvârșire de ei. Când mi-am adus aminte, era deja târziu. Fluturii sunt atrași de albul rochiei de mireasă și nu vor zbura așa că pozele vor fi deosebite.

Alegerea de cadouri – activitatea mea preferată

Aud de multe ori oameni care se plâng că trebuie să cumpere cadouri. Preferă să pună niște bani în plic. Mie îmi place la nebunie să caut cadouri, să mă plimb prin magazine sau să colind magazinele online. De cele mai multe ori, chiar dacă nu am nicio idee, admirând diverse obiecte din mai multe categorii, încep să-mi vină ideile și aleg mereu cadoul ideal. Îmi place să ofer cadouri pentru că știu că atunci când le văd, își amintesc cu drag de persoana care i le-a oferit!

Ce cadouri oferiți finilor sau nașilor? Ce ați mai adăuga la lista de mai sus?

Foto

12 thoughts on “4 idei de cadouri pentru viitori fini”

 1. Venim si noi cu cateva idei:
  Tavita cadou cu cani personalizate, ceai si miere de albine
  Prosoape cu mesaj
  Cosuri cadou
  Tavita mic dejun
  Ceasuri de perete
  Exista foarte multe variante, pentru toti 😊

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.