3 motive pentru a investi în branduri de top

Tendințele în modă ne determină să facem constant achiziții noi. Întrebarea este dacă merită să investim în branduri de top sau nu. Cunoaștem clasica replică, sunt doar scumpe, nu își merită banii. Eu nu m-am luat niciodată după ce zice lumea. Mi-a plăcut să încerc pe pielea mea și să-mi trag singură concluziile.

Am fost întotdeauna fan a investi în calitate. Nu vreau să arunc bani pe lucruri de sezon, mai accesibile ca preț, dar cu multe alte neajunsuri. De multe ori, brandurile de top în care am preferat să investesc s-a dovedit o bună decizie. Vă voi explica și de ce.

Motive pentru care merită să investești în branduri de top

Piesele vestimentare care ne alcătuiesc ținutele trebuie să arate impecabil. Ținuta noastră reprezintă cartea de vizită. Sunt mereu atentă ca hainele să fie curate și călcate, iar pantofii impecabil de curați. Mi se pare că spune mult despre cât de mult mă respect și cât îi respect și pe cei cu care mă întâlnesc.

☆ modele mereu în tendințe

Nu știu cum se face, dar modelele pe care le găsim la brandurile de top rămân în tendințe. Cu siguranță, ne dorim să fim în trend, dar nu ne dorim să facem mereu achiziții noi. Acestea înseamnă bani mai mulți, dar și spațiu de depozitare mai mare disponibil.

Mai ales când vine vorba de pantofi, îmi place să investesc în branduri de top. Da, chiar și când trebuie să achiziționez pantofi sport, aleg branduri bune. Aproape toate modele de adidași Dolce Gabbana damă pot fi ușor integrați în ținute casual fancy. Ce am observat eu, este că modelele nu se demodează, cumva se adaptează pentru mai multe tendințe anuale. Își păstrează forma, culoarea, mult mai mult timp.

Și sunt de acord ca bărbații să investească în pantofi de la branduri de top. Ei au nevoie de confort în toate activitățile lor. Nu au nevoie de atât de multe modele ca și noi, femeile. Mi se pare corect ca ei să investească în adidași Dolce Gabbana bărbați de care sigur nu se vor plictisi.

☆ confort garantat

Confortul este prima calitate simțită și ceea ce contează cel mai mult. Orice haină sau pantof purtăm, trebuie să fie confortabil. Am remarcat acest detaliu la brandurile de top, croiul, modelul se așează mult mai bine.

Hainele au un croi pentru forme naturale, nu ideale neapărat.

Pantofii sunt mult mai confortabili, nu înguști doar pentru picior de balerină.

Cred că acesta este un detaliu sesizat de mine, brandurile de top merg pe modele pentru oameni. De cele mai multe ori, la alte branduri, am senzația că hainele sunt realizate doar pentru manechine cu forme standard.

☆ materiale de calitate

Ne place sau nu să credem, dar brandurile de top chiar sunt atente la calitatea materialelor folosite. Și astfel se justifică încă o dată prețul ridicat, dar și modul în care mențin aceste produse în timp.

Calitatea unui produs se vede în timp, după multiple purtări, dar și curățări. Cu cât materialul este de calitate, cu atât haina va arăta ca nouă mai mult timp. Nu vei simți nevoia de noi achiziții, mai ales dacă ești persoana care apreciază o garderobă capsulă.

Atunci când achiziționăm lucruri mai scumpe, suntem instant mult mai atenți la multe detalii. E o investiție pe termen mai lung, trebuie să merite pe deplin.

Și să-ți mai spun un secret!

Întotdeauna când vei purta o haină de brand, te vei simți mult mai bine. Pentru că se va așeza impecabil, indiferent de forma corpului, vei avea mult mai multă încredere în tine. Atitudinea ta se va schimba instant. Vei simți nevoia să îți schimbi poziția corpului, păstrând naturalețea, vei emana mult stil.

Aș vrea să știu dacă ai făcut achiziții de la branduri de top. Care este părerea ta despre a investi în piese vestimentare, accesorii de brand? Pe acest blog de lifestyle, vei regăsi mereu articole cu sfaturi bune.

5 thoughts on “3 motive pentru a investi în branduri de top”

  1. Aleg branduri de top deoarece sunt mai mult decât nume și renume. Înseamnă calitate și exact cum spui, îți dauîncredere în tine. În plus, dacă alegi brandul cu care rezonezi, orice s-ar spune, arată cu totul altfel în comparație cu produsele no name, de serie.

    Reply
  2. Sunt multe branduri de renume care intr-adevar ofera calitate iar produsele rezista mai bine in timp. Cu toate acestea e important sa fim atenti cand investim si sa ne orientam fix spre piesele care nu se vor demoda sau care ne reprezinta foarte bine. ^_^ Aleg si eu branduri de top ocazional, nu rezonez cu multe in acest moment.

    Reply
  3. Si mie imi plac hainele de firma din diverse considerente. Sunt de parere ca-mi ofera un plus de incredere in mine, le pot combina cu ceva basic si arata spectaculos

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.