15 motive pentru a folosi ruj

A folosi ruj ne-a intrat în rutină

Fiecare femeie are o rutină zilnică de îngrijire a tenului. Ea este însoțită de o rutină de machiaj. În funcție de preferințe, unele femei se machiază mai complex, iar altele preferă un look natural. Comportamentul în pandemie ne-a schimbat mult rutina de machiaj. Accentul s-a pus tot mai mult pe machiajul ochilor, iar buzele au beneficiat doar de îngrijire prin balsam. Știu că unele femei foloseau ruj chiar și sub mască, le făcea să se simtă mult mai bine.

A folosi ruj ne-a intrat în rutină tuturor. Dacă întrebi mai multe femei, ce înseamnă machiajul zilnic pentru ele, 90% vor spune că rujul este esențial. Nu contează culoarea, textura, finish-ul. Majoritatea optează pentru ruj pentru starea de bine pe care o au după aplicarea lui.

Rujul este produsul preferat de înfrumusețare

Avem nevoie de fond de ten sau pudră, corector, poate chiar și un ondulator de păr. Dar ne simțim gata să ieșim din casă după ce am aplicat rujul. Adevărul este că rujul este singurul produs de care ai nevoie pentru a schimba întreg aspectul.

Iată 15 motive care te vor determina să folosești ruj mai des:

*1 Vei arăta uimitor după ce aplici ruj. Înseamnă că te vei simți grozav întreaga zi.

*2 O nouă culoare de ruj aplicată pe buze înseamnă un aspect complet nou. Ce bine că există nenumărate posibilități.

*3 Rujul sidefat te va face să pari fresh, indiferent de oră sau de starea ta.

*4 A purta ruj înseamnă că îți pasă de întregul tău look. Vei depune un efort în plus pentru coafura ta și pentru restul machiajului pentru a fi în armonie perfectă.

*5 O femeie care poartă ruj va ieși mai mult în evidență și va primi mai multe complimente.

*6 Încrederea ta în tine este mult mai ridicată atunci când porți ruj în culoare preferată.

*7 Dacă porți ruj, cei din jur înțeleg cât de multă grijă ai de buzele tale. Pentru ca rujul să se așeze frumos pe buze, ele necesită îngrijire sporită, exfoliere și hidratare.

*8 Ai devenit cunoscută ca ”tipa cu ruj”? Atunci prietenii, apropiații îți vor cere părerea despre nuanțe, branduri, caracteristici. Vei fi un bun influencer.

*9 Nu ai timp de machiaj? Aplică rujul preferat pe buze și deja look-ul tău este diferit!

*10 O zi proastă se rezolvă cu achiziția unui ruj nou!

*11 Între femeile care poartă ruj se creează o legătură aparte, le va aduce mai aproape, le va uni.

*12 Culorea rujului îți poate schimba complet starea de spirit. Rozul cald de peste zi se schimbă cu roșul pasional de seară pentru o vibe romantic.

*13 Dacă nu porți constant ruj, ci doar balsam de hidratare sau un gloss, când vei opta pentru un ruj roșu te vei simți ca o celebritate. Toți cei din jur vor remarca și tu te vei simți grozav.

*14 Pozele în care porți ruj primesc mult mai multe aprecieri pe platformele de socializare.

*15 Ai un moment mai prost, caută în poșetă rujul preferat. Aplică cu atenție pe buze, brusc te vei simți mult mai fericită.

Te-am convins cât de benefic este a folosi ruj? Dacă nu foloseai ruj, acum ai 15 motive să o faci. Dar dacă foloseai ruj, de acum îl vei purta cu și mai multă pasiune.

Alege tipul de ruj potrivit

Am stabilit că este important să folosești ruj zilnic. Mai vin cu o singură completare. Încearcă de fiecare dată să alegi să porți rujul potrivit. Alege în funcție de tipul de machiaj, momentul zilei, ținuta ta.

Este bine să ai un set de rujuri. Mat, sidefat, culori nude, culori vii, culori elegante, gloss și luciu de buze. Un ruj roșu elegant, rezistent pe buze nu trebuie să vă lipsească. Exfoliază buzele seara și aplică balsam de hidratare. Dimineața rujul se va aplica mult mai frumos, mai uniform pe buze.

Despre mine!

Mie îmi place să folosesc ruj mereu. Aleg să port nuanțe de roz, nude peste zi. Seara și la evenimente merg pe roșu elegant sau maro spre mov. Hidratarea buzelor este foarte importantă. Am mereu un balsam de buze în geantă, în mașină, pe noptieră.

Deși mă tentează să cumpăr mereu nuanțe noi, încerc să mă abțin, Cumpăr doar acel ruj de care mă îndrăgostesc la prima vedere. Sau nuanța de ruj care îmi bântuie gândurile zile mai târziu. Aleg rujuri de la branduri de încredere, cu ingrediente sigure.

Întotdeauna când port ruj, mă simt mult mai sigură pe mine. Îmi dă o stare de bine greu de descris. Dar zâmbesc mai mult atunci când am ruj pe buze. Zâmbetul e mai larg atunci când port rujul preferat!

A folosi ruj, ție cât de important ți se pare? Ce fel de ruj preferi și care este rujul pe care îl folosești zilnic?

7 thoughts on “15 motive pentru a folosi ruj”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.