10 filme de văzut #stămacasă

24

Recomandări 10 filme de văzut în perioada de izolare

Recunosc, nu prea am răbdare să mă uit la filme. Prefer să citesc o carte bună. Dar perioada aceasta de izolare, mi-a lăsat și timp pentru filme. Cum încă e prea frig și prea devreme, pentru grădinărit, am văzut câteva filme. Greu găsesc un film care să îmi capteze atenția. Dar vă pot face câteva recomandări.

Filmele reușesc să ne distragă atenția de la veștile proaste. Ne ajută să ne relaxăm. Iar revederea unor actori dragi, ne duce cu gândul la filmele vizionate la cinema. Acum le vedem acasă, în curând într-o sală de cinematograf.

10 filme de văzut #stămacasă

filme de văzut

Recunosc, este filmul pe care l-am văzut doar în această iarnă. Am savurat fiecare replică, fiecare scenă. Urmează să citesc și cartea. O am în bibliotecă de ceva timp.

Minunata Holly se îndrăgostește de Paul, un bărbat frumos, dar într-o relație complicată. El este un scriitor întreținut de o femeie căsătorită foarte bogată. Holly își dorește o viață bună. De ce dragostea a venit la momentul nepotrivit față de un bărbat nepotrivit financiar?

 filme de văzut

Doi foști iubiți din liceu se reîntâlnesc după mulți ani. O moștenire comună îi aduce împreună. Amintirile încep să curgă, sclipirea din ochii lor a rămas la fel. Chiar dacă ea și-a întemeiat o familie. Alegerile sunt grele în viață. Destinul nu este întotdeauna fericit pentru toată lumea.

 filme de văzut

În timpul unei plimbări pe plajă, Theresa găsește o sticlă cu un mesaj de dragoste înăuntru. Este extrem de impresionată și decide să caute expeditorul și destinatarul. Va întâlni diverși oameni, va avea experiențe care îi vor da lumea peste cap.

2 22 filme de văzut

Dylan este controlor de trafic într-un aeroport. În viața lui, evenimentele de succed în fiecare zi, exact la fel. Și totul se termină la 2:22 pm. La început, nu înțelege de ce i se întâmplă toate acestea. Voi își va da seama că memorând perfect totul, poate salva pe cineva drag.

just mercy filme de văzut

Bryan este avocat în drept civil. Absolvent de Harvard, ar fi putut alege orice firmă de avocatură. Însă el alege să meargă în Alabama. Dorește să-i apere pe condamnații care se află în închisoare din greșeala statului. Primul lui caz este al lui Foxx, condamnat pentru uciderea unei fete de 18 ani. Deși probele împotriva lui au fost puține, el a fost condamnat. Bryan va trebui să facă față unui sistem bolnav și corupt.

bad boys for life filme de văzut

Minunată comedie plină de acțiune, cu Mike – Will Smith – și Marcus – Martin Lawrence. Ultima lor misiune împreună ca să poată rămâne cunoscuți ca Bad Boys for Life. Mike este vânat de o evadată din închisoare. Ajunge să-și dea seama cine e. Și va avea o surpriză (ne)plăcută când își va da seama cine îl urmărește.

togo filme de văzut

Togo este acel cățel poznaș, care găsește mereu o cale de evadare. El este un câine de tras sania și a condus în 1925 cursa în serie. Deși a fost considerat prea rebel, prea mic, el a fost capabilă să ducă până la final, cursa.

Patrick The Pug filme de văzut

O comedie britanică savuroasă. Viața lui Sarah este un haos. Tocmai a fost părăsită de iubit și bunica ei îi lasă moștenire, cățelul mult iubit. Nu înțelege de ce bunica ei a făcut acest gest. Ea nu poate avea grijă nici de ea, cum să se ocupe de cățel? În plus, nu știe nimic despre creșterea lor. Și nici nu are timp să învețe, urmează să înceapă un job nou. Însă, Patrick va aduce multe veselie în viața ei, și chiar și marea dragoste.

ghinionistul filme de văzut

O comedie tare frumoasă, românească. Robert are doar ghinion. Face ce face și tot nu poate să iasă din belele. Își dorește să ajungă la audiții, dar are nevoie de bani. Banii sunt necesari și pentru chirie și hrană, dar și băutură pentru tata. Cumva, tot va reuși el să scape de ghinion. Sau nu?!

safe haven filme de văzut

Katie încearcă să scape de soțul ei, polițist cu grave probleme de comportament. Reușește să se ascundă de el și să înceapă o nouă viață. Însă el nu se va lăsa până nu o găsește. Va putea accepta că ea are o nouă viață sau va încerca să distrugă tot?

Dacă aveți recomandări de filme sau seriale, le aștept cu mare drag, în comentarii! Sunt curioasă dacă ați văzut aceste filme și dacă v-au plăcut! Vizionare plăcută!

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

24 Comments

  1. Nu am văzut niciunul dintre filmele propuse de tine. În schimb, am citit cărțile lui Nicholas Sparks după care s-au făcut două dintre filmele selectate de tine.

  2. Pe marea majoritate le-am vazut deja si pot spune ca sunt filme deosebite! Chiar sunt captivante si unele te motiveaza chiar 🙂

  3. Dintre toate propunerile tale eu cred ca am vazut doar bad boys. Am notat cateva filme si cu siguranta ma voi uita la ele in urmatoarea perioada

  4. Mersi mult pentru lista cu recomandari!! Foarte faine par multe, o sa am ce vedea. 2:22 l-am vazut si e super interesant. Iti recomand si The age of Adeline, Before we go, In your eyes.

  5. Gabriela Alexandra Andrei on

    Am văzut foarte multe filme în perioada asta, dar nici unul dintre cele recomandate de tine! Cu atât mai bine, ca tot vine week-end-ul!
    În ultima săptămână m-am uitat la Westworld, ma prins foarte tare acest serial.

  6. Am reusit sa il vad pe Togo si este un super film la care am plans mult, dar la final mi-a facut bine. Vazusem Promo si la Chemarea strabunilor, dar din trailer nu mi se pare la fel de fain pentru multe din actiunile cainelui sunt pe calculator facute si parca e o imbinare nereusita de film cu desen animat;

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
idei de vacanță
Idei de vacanță în siguranță

Idei de vacanță pe timpul pandemiei Pandemia ne-a dat toate planurile peste cap. Însă omul este capabil să se adapteze...

Close