Culorile vieții de Kristin Hannah recomandare lectură

29

Culorile vieții de Kristin Hannah – lectură de izolare

Culorile vieții de Kristin Hannah este ultima carte a acestei autoare. Am așteptat-o cu nerăbdare. Kristin Hannah știe să-ți capteze atenția, chiar dacă nu e o poveste de acțiune. Pune preț pe sentimente și pe sufletul omului. Te face să-ți dorești ca povestea să nu se termine. Însă ești curios de deznodământul personajelor.

Libris îți pune la dispoziție această carte în categoria Beletristică, Literatură universală. Tot pe Libris vei găsi toate cărțile autoarei. Dacă nu le-ai citit, acum e momentul să le comanzi. Sunt ideal de citit în această perioadă de izolare.

Culorile vieții de Kristin Hannah – povestea a trei surori

Winona, Aurora și Vivi Ann sunt trei surori care rămân de mici fără mamă. Tatăl lor nu reușește să treacă peste acest șoc. Din păcate, se îndepărtează de fete și se adâncește în muncă. Administrează o fermă de cai și mult pământ, rămas moșternire de la bunici.

Deși drama ar fi trebuit să unească familia, din păcate Vivi Ann rămâne preferata tatălui. Winona suferă, fiind cea mai mare, dar ascunzându-și mereu sentimentele. Toate reușesc să termine facultatea, însă fiecare are alt destin. Winona devine un avocat renumit. Aurora se dedică vieții de familie. Vivi Ann preferă să se întoarcă la ferma tatălui.

Pasiunea pentru cai – salvarea fermei

Pasiunea pentru cai face din Vivi Ann o câștigătoare de multe premii. Din banii câștigați, reușește să mențină ferma și familia pe linia de plutire. Însă nu e suficient. Vrea mai mult. Tatăl ei exclude total vânzarea de pământ. Poate pentru că sugestia vine din partea Winonei, fata care nu reușește să înțeleagă valoarea pământului moștenit, spune tatăl.

În timpul unei competiții, Vivi Ann are o revelație. Găsește o soluție pentru a face ferma cunoscută și prosperă. Speră doar ca tatăl și surorile să o susține. Bineînțeles că ideea este primită cu drag de tatăl, chiar dacă Winona spune că este un risc. Mare greșeală să își spună părerea.

Resentimente între surori

În aparență, surorile sunt unite. Însă Winona încă suferă că nu are o legătură strânsă cu tatăl ei. Și-ar dori să o poată susțină și pe ea, moral. Aurora este între surori și tată. Ea încearcă mereu să facă pace între toți. Însă nu întotdeauna îi iese.

Dezamăgirea cea mai mare este când Luke, marea dragoste din copilărie a lui Winona, se îndrăgostește de Vivi Ann. Winona tot spera că s-ar putea apropia de el. Însă el dorește să se căsătorească cu Vivi Ann. Are un șoc când este refuzat de Vivi Ann, dar promite să aibă răbdare și să aștepte.

Competiția la ferma Grey – succes sau eșec?

Competiția la ferma de cai Grey trebuie să fie un succes. Au nevoie de bani și doar ferma de cai le-a rămas de exploatat. Dacă nu adună suficienți bani, pot pierde tot. Această competiție a fost posibilă cu o ipotecă pe casă.

Ce se întâmplă în timpul competiției? Reușesc să adune suficie ți participanți și suficienți bani? Cum va influența această competiție relația dintre surori? Vă las să descoperiți, citind cartea!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

29 Comments

  1. E clar ca iti place mult Kristin Hannah. Ai citit multe din cartile ei, numai de cand te urmaresc eu. La mine tot pe wishlist este. Mereu apar carti noi si mereu cada prada tentatiei de a le lua inaintea cartilor ei.

  2. Elena-Cristina Alexandroaia on

    Suna destul de interesant. Voi cauta si eu cartea si poate o voi citi pe viitor, cand mai termin ce am in biblioteca.

  3. Pare interesant subiectul! O sa fac si eu un efort sa citesc mai mult. Nu stiu de ce, dar in perioada asta cand toate vestile sunt proaste, nu am prea avut energia necesara sa citesc 🙁

  4. Mi se pare un subiect foarte captivant! Mereu m-au atras aceste drame de familie, unde copiii sunt nevoiti sa-si ia destinul in propriile maini”

  5. Foarte interesant subiectul, imi amintește de un film pe care l-am văzut mai demult. E posibil sa fi avut vreo ecranizare?!

  6. Suna tare bine aceasta lectura! Se pare ca acest autor este tare laudat. Vreau sa ii incerc si eu cartile pe care le tot prezinti. 😘

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
idei de vacanță
Idei de vacanță în siguranță

Idei de vacanță pe timpul pandemiei Pandemia ne-a dat toate planurile peste cap. Însă omul este capabil să se adapteze...

Close