Pregătește lista de cumpărături pentru Notino Black Friday

Notino Black Friday este momentul cel mai așteptat de mine. Cu siguranță, nu sunt singura care are pregătită lista de cumpărături pentru Black Friday. Mie îmi place să-mi cumpăr produse de la diverse branduri. Mereu apar variante noi și îmbunătățite, nuanțe inedite, tentante și multe dintre ele mi le doresc. Noroc cu promoțiile de Black Friday că îmi pot lua o mulțime de produse din wishlist.  În perioada 07.11 – 13.11 Notino Black Friday înseamnă reduceri de până la 40% la brandurile selectate.

Tentațiile sunt de la branduri renumite, în care am mare încredere și le recomand. Clarins este un unul dintre brandurile de la care am încercat atât produse de îngrijire, cât și produse de machiaj. Toate mi s-au potrivit și mi-au fost pe plac, deci le recomand cu mare drag.

De Black Friday, profit de toate ofertele Notino și le urmăresc cu atenție. Marea mea bucurie a fost să găsesc reduceri la Olaplex, produsele mele preferate pentru îngrijirea părului. Sunt produse de tratament și îngrijire în profunzime a firului de păr.

De ce să-ți faci o listă de cumpărături

pentru Black Friday?

Pe mine mă ajută mult să am o listă de cumpărături, mai ales în perioada aceasta de reduceri. Îmi notez produsele care sunt pe final și le folosesc constant, deci o reducere e bine venită. Dar trec pe listă și produsele pe care îmi doresc să le încerc, și aștept să fie o reducere bună la ele.

Promoțiile sunt făcute pentru noi, pentru a ne achiziționa produse dorite și necesare la preț bun. Există și o mulțime de oferte în această perioadă care nu trebuie ratate.

Black Friday este și un moment potrivit pentru a achiziționa cadouri pentru cei dragi. Sărbătorile de iarnă nu sunt departe și a comanda, din timp cadourile, este o idee foarte bună.

Lista de cumpărături poate fi alcătuită pe branduri sau pe categorii. Depinde cum consideri că îți este mai ușor. Analizează din timp produsele dorite, notează nuanța, pentru ca în perioada de reduceri, doar să le adaugi în coș.

Notino Black Friday – reduceri la branduri și produse cu codul ”black”

Sunt plăcut surprinsă să găsesc multe produse la reducere de la branduri foarte variate. Așa că vei găsi absolut tot ce îți dorești sau ai nevoie, la un preț foarte bun. Reducerile sunt cuprinse între 15% și 40%. Promoții sunt și la branduri mai scumpe, Shiseido, Armani, Boss, dar și la branduri bune, dar puțin mai accesibile, NYX, Garnier, Eveline, Dove.

Ca în fiecare an, Black Friday e pe data de 25 noiembrie 2022, dar la Notino încep din 7 noiembrie și se termină pe 27 noiembrie. Vorbim de 3 săptămâni de oferte și reduceri variate, care se schimbă în fiecare săptămână. Veți avea cele mai bune prețuri la parfumuri și produse cosmetice. Trebuie să profităm de aceste reduceri bune!

Sunt curioasă ce produse cuprinde lista de cumpărături? Spune-mi cât de variat este coșul tău de cumpărături pentru Notino Black Friday?

7 thoughts on “Pregătește lista de cumpărături pentru Notino Black Friday”

  1. Am ditamai lista pe partea de îngrijire personală! Produse pentru păr, corp, ten, un parfum. Desigur și cadouri, e de profitat de reducerile substanțiale!

    Reply
  2. Anul acesta este destul de mica lista de cumparaturi pentru Black Friday. As vrea cateva produse pentru par: sampon si balsam sau masca, iar sotul se gandeste daca sa mai luam un televizor.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.