Vine vara cu gamă nouă de la Farmec + concurs!

farmec

Când vine vorba de îngrijire și cosmetice, îmi place să încerc mereu produse noi, de fiecare dată descopăr câte un produs care mi se potrivește de minune. Cum vara e tot mai aproape, Farmec ne-a luat din nou prin suprindere cu o gamă nouă, dar atât de interesantă și extrem de utilă. În jurul meu, prietenele se gândeau cu groază că iar vine vara și încă nu au găsit deodorantul perfect, care să li se potrivească și să nu le mai dezamăgească. Când am aflat de noua gamă de deodorante antiperspirante de la Farmec , am fost tare fericită, iar după ce le-am testat, am fost fericită că pot recomand prietenelor mele un produs de încredere!

 Farmec știe că noi femeile suntem atât de diferite, așa că a creat pentru fiecare deodorantul potrivit. Fie că alegi deodorantul Diamond, Pearl sau Sapphire, vei fi mulțumită, încântată și îl vei recomand tuturor prietenelor tale!

Trebuie să știți că noile deodorante oferă ”protecție sporită împotriva  transpiraţiei, o senzaţie confortabilă, de piele catifelată. Acidul hialuronic e cunoscut pentru efectul intensiv hidratant acționând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele și diminuarea pierderilor transepidermale.” 

Un aspect foarte important este că nu lasă urme albe pe haine, un aspect care pentru noi, femeile, este un element important în alegerea deodorantului. În plus, varianta de poșetă este foarte inspirată, îl poți strecura ușor în poșetă, nu ocupă spațiu și e bine să îl ai mereu la îndemână.

Deodorantul antiperspirant Diamond Woman – parfum floral discret, dar foarte bine accentuat de note de tuberoze, flori de portocal și mandarine și temperat de o bază vanilată, cu doar un strop aromat de mosc și ambră.

Deodorantul antiperspirant Pearl Woman  cu note dulci și rotunde, potrivit pentru femeile romantice și caline. O combinație unică de parfumuri fructate și florale, Pearl are la bază un miez vanilat intens, alături de note discrete de rom și mosc pentru un plus de seducție și frumusețe.

Deodorantul antiperspirant Sapphire Woman  are o amprentă parfumată elegantă și distinsă, ideală pentru femeile delicate, iar notele de trandafiri și iasomie, construite pe baza sofisticatului lemn de santalși a câtorva atingeri delicate de mosc, dau acestui deodorant o personalitate aparte.

Tu ești pregătită pentru vară? Dacă încă ești în căutarea deodorantului potrivit și vrei să încerci noua gamă de la Farmec, te invităm la  concurs. Poți câștiga un deodorant Pearl și un deodorant Diamond, dacă respecți câteva reguli simple.

Like la pagina de Facebook Farmec si la pagina de Facebook Deweekend !

2. Like si Share acestui post pe Facebook, important: share-ul trebuie să fie public.

3. Lăsați un comentariu la acest post cu numele cu care ați dat share pe FB: puteți face asta prin click pe timpul la care ați dat share pe FB (10 minutes ago, 1 minute ago etc) și spune-mi care deodorant crezi că ți se potrivește!

Atenție! Voi verifica toate înscrierile, vă rog să nu încercați să trișați și să vă înscrieți cu mai multe nume de pe același IP.

Concursul este deschis până joi, 28 mai ora 18.00, extragerea o voi face cu ajutorul random.org, iar câștigătoarea o voi anunța vineri, 29 mai!

Baftă tuturor!

UPDATE!

Concursul s-a încheiat, iar acum e momentul să vă mulțumesc tuturor celor care ați participat!

11111 2222 3 333 444 555 6666 7777 888 9999 11393071_1141334115892918_155660310353671186_n

Iar câștigătoarea este GHIZDAVU IULIANA !

castigatoare

Aștept un mail de la tine cu datele tale (nume complet, adresa, nr de telefon) pe adresa de contact cât de repede. (Dacă în decursul zilei de azi, nu primesc mai de la tine, îmi rezerv dreptul de a alege altă câștigătoare.) Felicitări! O zi frumoasă! 

20 thoughts on “Vine vara cu gamă nouă de la Farmec + concurs!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.