Conferința de Business Feminin, The Woman, 7 martie – Cluj-Napoca

TheWoman_2013

Înca 2 nume din industria modei pe scena The Woman

Romanița Iovan vine în 7 martie la Cluj-Napoca la ediţia a 2-a a conferinței nationale dedicată businessului feminin, The Woman. Designerul român care își prezintă colecțiile la New York Fashion Week și a adus brandul Escada în România va participa alături de Andreea Marin în panelul de debate pe tema Branding personal și pasiune în muncă.

Romanița aduce la Cluj și colecția de primăvară-vară 2013 Escada care va fi prezentată după conferință, în cadrul serii VIP.

Vicepreședinte Jolidon, Olga Stanciu, este cea care va susține prima prezentare a zilei, împărtășindu-ne detalii despre cum poate ajunge un brand românesc de lenjerie lider pe piața internațională.

Vorbitoarelor anunțate până acum din zona de IT, din industria comunicării, de pe zona de fashion, producție alimentară, sau care profesează în drept se alătură și un specialist din industria medicală.

Dr. Claudia Corega este printre puținii specialiști din lume cu o pregătire temeinică în tratamentul ortodontic și multidisciplinar al deformităților cranio-faciale și sindroamelor genetice ale capului și gâtului. Aceasta a deschis în Cluj-Napoca Qsmile, o clinică pe care o conduce cu succes.

Alături de Romanița Iovan, Olga Stanciu și Claudia Corega vă vor mai aștepta la Grand Hotel Italia să vă împartașească poveștiile lor de success și să vă raspundă la întrebări: Elena Grecu – avocat, Amalia Sterescu – Vicepreședinte companie de IT de top, Bibiana Stanciulov – antreprenor, Magiun de Toploveni , Raluca Georgescu –country manager multinațională, Larisa Petrini Managing – Partner Saatchi PR, Irina Markovits – consilier vestimentar și journalist de modă.

Andreea Marin va veni în calitate de invitată la eveniment cu un rol triplu, speaker, reprezentant al fundației Prețuiește Viața și ambasador AVON, sponsor al acestei ediții.

Programul după-amiezei de 7 martie conține debateuri, prezentări și o seară de cocktail cu un program special, ce va curpinde prezentări de modă, expoziții de bijuterii Sabion, lansare de carte, degustare de vinuri și multe pauze pentru networking.

Susținătorii evenimentului sunt Primăria Cluj-Napoca, Mediatic, Iulius Mall, Marty Caffe, Magnolia, WorldClass, Vitrina Advertising, Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, Femei în Afaceri, Impress, Sabion, Chic Ville, Happy Tour Cluj, AutoWorld Cluj, Diesel Club, LacertA.

The Woman sprijină fundația Prețuiește Viața, condusă de Andreea Marin, urmând ca profitul din vânzarea biletelor să fie donat unei cauze susținute de aceasta.

Cele ce vor participa vor avea ocazia să cunoască și să asculte și un invitat special de sex masculin.

Veți afla despre cine este vorba accesând site-ul www.thewoman.ro și facebook.com/TheWomanRo unde vă puteți înscrie și afla mai multe detalii.

Dreptul în afaceri și cum se face dreptate pentru Magiun

Un avocat și consilier în proprietate intelectuală și un producător care vinde dulceață cerificată de UE și NATO, vor fi printre speakeri la Conferința de Business Feminin, The Woman, în 7 martie la Cluj-Napoca.

 Vorbitoarele confirmate la această ediție vin din industrii diferite: din zona de IT, din industria comunicării, de pe zona de fashion, au făcut sau fac jurnalism, producție alimentară, sau profesează în drept. În cadrul debateurilor vor avea ocazia sa ne povesteasca fiecare despre ascensiunea lor, despre greutățile pe care le-au întâmpinat și despre diferențele pe care le aduce fiecare domeniu in parte.

Pentru cea de-a 2-a ediție  a conferinței naționale dedicată businessului feminin Elena Grecu și Bibiana Stanciulov se alătură celor 5 vorbitoare anunțate până acum: Larisa Petrini, Andreea Marin, Amalia Sterescu, Raluca Georgescu si Irina Markovits.

 Bibiana Stanciulov, sociolog de profesie şi fost om de radio, s-a apucat de afaceri imediat după ’89.

Ea este producătoarea Magiunului de Toploveni, cea care conduce fabrica și un brand românesc spre succes recunoscut internațional. Magiunul de prune produs la Topoloveni-Argeş este singurul produs alimentar românesc care a obţinut certificare pe piaţa alimentelor conservate, plasat în gama premium, cu denumirea produsului publicată în jurnalul oficial al Uniunii Europene. Din acest motiv, producătoarea a acuzat lanțul german de hipermarket Lidl în Romania ca ar fi adus grave prejudicii financiare și de imagine acestui produs tradițional românesc. Bibiana i-a solicitat cancelarului german Angela Merkel să ia măsurile necesare pentru evitarea concurenței neloiale practicate de Lidl.

Elena Grecu este avocat și consilier proprietate intelectuală, fondatoare avocatii-tai.ro.

După 10 ani de avocatură, coordonează o echipă de avocați specializați în dreptul proprietății intelectuale, dreptul muncii  și corporate, oferind consultanță și ajutând în luarea deciziilor în companii. Aceasta își va lansa cartea Ghidul contractelor pentru antreprenori în cadrul serii VIP.

 Profitul din vânzarea biletelor la The Woman va fi donat unei cauze susținutede fundația condusă de Andreea Marin, Prețuiește Viața. Andreea Marin va veni atât ca și speaker, cât și ca și reprezentant al fundației.

Conferința va avea loc la Grand Hotel Italia și se adresează femeilor în poziții de management, antreprenoarelor, cât și freelanceriilor, jurnaliștilor, bloggerilor, nu doar de sex feminin, ci și masculin.

Pe siteul evenimentului thewoman.ro mai sunt anunțate:

Raluca Georgescu la doar 27 de ani are funcţia de country manager încadrul Allegro Group Romania, este co-founder Wembrio care organizează How to Web evenimente cu focus peantreprenoriat in IT, şi conduce raluk.ro, site de publishing cu focus petimp liber.

Irina Markovits este consultant de stil, personal shopper și jurnalist de modă.

Larisa Petrini vine din industria comunicării cu o experiență de peste 12 aniîn PR, în comunicare coorporativă, management reputațional și comunicare de criză și este Managing Partner la Saatchi & Saatchi PR.

Amalia Sterescu este singura femeie din România şi a doua din Europa care ocupă o poziţie de vice preşedinte în departamentul Suport Clienţi şi consultant în outsourcing într-una dintre companiile de IT aflată în top 5 din lume.

Libero Events este o agenție de evenimente B2B și B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical și evenimente dedicate antreprenoriatului.

Vă asteaptă la: Touristica, Deco Show, Health & Beauty Show, The Woman, HR Summit, Tecomm, Book Show.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.