The Woman – conferință dedicată businessului feminin – 2 martie – Cluj-Napoca

The Woman - conferință dedicată businessului feminin - 2 martie - Cluj-NapocaLibero Events organizează în 2 martie 2012 The Woman, prima conferință regională dedicată businessului feminin.

Conferința cu focus pe antreprenoriatul feminin va beneficia de prezența a nouă dintre femeile de afaceri ale pieței autohtone, care vor oferi participanților oportunitatea de a afla poveștile lor de succes.

Camelia Sucu, Mihaela Rădulescu, Maria Grapini, Monica Tatoiu, Manuela Plăpcianu, Mihaela Rus, Oana Gheorghiu, Alice Botnarenco și Gabriela Lungu vor aborda tematici diferite în discursurile lor, unele dintre subiectele atinse fiind: atuurile și dezavantajele femeilor în business, strategii pentru echilibru între carieră și familie, business local devenit business național.

Pe lângă poveștile de succes menite să inspire, scopul conferinței The Woman este acela de a susține o campanie nobilă inițiată de Asociația Salvează Vieți, proiect ce își propune construcția unor săli sterile în cadrul unor spitale din București, Cluj Napoca și Timișoara pentru copiii bolnavi de cancer.

Conferința va avea loc la Best Western Plus Fusion Hotel și se adresează atât altor femei în poziții de management în cadrul unor companii, cât și freelanceriilor, jurnaliștilor, bloggerilor, nu doar de sex feminin, ci și masculin.

Înscrierile se fac direct pe siteul evenimentului, existând două taxe de participare, una de 24 de euro, și o taxă VIP de 49 de euro, care include seara de cocktail de după conferință. Toți participanții vor avea ocazia să participe și la expoziția de tablouri adusă de către cei de la Artmark, cu o selecție specială pentru eveniment. Pentru cei ce plătesc taxa VIP organizatorii anunță o serie de surprize, printre care o degustare de vinuri a celor de la Crama Oprișor care vor aduce 2 tipuri de vin destinate consumatorilor de sex feminin. Taxa de înscriere este donată pentru sprijinul campaniei mai sus menționate.

Pentru mai multe detalii legate de evenimentul The Woman puteți accesa site-ul www.thewoman.ro și pagina de facebook dedicată acestuia: http://www.facebook.com/TheWomanRo .

Iată un eveniment interesant și deosebit de util la care m-aș bucura să pot participa!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.