Târg de carte online Cartepedia – oferte de nerefuzat

Târg de carte online Cartepedia dedicat cadourilor de Paști

Târg de carte online Cartepedia ne determină să cumpărăm mai multe cărți. Lectura este importantă în aceste zile în care stăm mai mult acasă. Cărțile cumpărate pot fi pentru noi, dar și pentru cei dragi. Le putem oferi cărți cadou de Paști. Cum? Noi le alegem și le trimitem celor dragi direct. Surpriza va fi bine primită în aceste zile în care trebuie să stăm departe unii de alții.

Alege cărți variate pentru că ai de unde. Ofertele sunt nenumărate pe site. Iar dacă ai nevoie de sugestii de titluri, îți voi face câteva recomandări. Lectura este importantă în fiecare zi. Așa că este important ce cărți le vom oferi celor dragi.

Târg de carte online Cartepedia – oferte de nerefuzat

Cărțile oferite la târgul online au preț bun. Reducerile te determină să adaugi în coș cât mai multe cărți. Biblioteca ta cere titluri noi, nu o refuza.

Târg de carte online Cartepedia

 • cărți de suflet

Există acele cărți care îți merg direct la suflet. Povești care ne intră la inimă pentru mult timp. Lecturi care dorim să nu se mai termine. Cărți la care așteptăm cu nerăbdare, o continuare. Sau o autoare/un autor care ne place extrem de mult și savurăm toate cărțile.

Autoare pe care le recomand:

Dar și autori de excepție:

 • Khaled Hosseini
 • Fredrik Backman

Am citit aproape toate cărțile lor. Recenzii găsiți pe blog, la categoria Cultură. Astfel vă va fi mai ușor să alegeți.

 • cărți pentru copii și adolescenți

Mie nu îmi lipsesc cărți din această categorie. Sunt lecturile care mă ajută să mă relaxez. Poveștile sunt captivante, dar se citesc ușor. Unele le citesc doar eu, altele le citesc împreună cu Karina.

Iepurașul ar trebui să aducă multe cărți. Timpul ne va permite să citim alături de cei mici.

 • cărți istorice

Nu mi-a plăcut istoria ca materie la școală, dar ador cărțile istorice. Există multe cărți care nu trebuie să ne lipsească din bibliotecă. Unele chiar merită citite și recitite. Din fericire, timpul ne permite să reluăm anumite cărți dragi.

 • dicționare, enciclopedii și albume

Dacă tot e târg de carte online, nu uitați de dicționare, Sunt atât de necesare. Albumele și enciclopediile ne vor ajuta să pătrundem într-o lume frumoasă, chiar dacă stăm acasă.

Știu că este greu să stai închis multe zile în casă. Însă timpul acesta este prețios și ar fi bine să-l exploatăm la maxim. Lecturile ne ajută să trecem mai ușor și mai rapid peste această perioadă. Ne va reține atenția de la știri îngrijorătoare. Primăvara își intră în drepturi. Ziua e mai lungă. Să profităm și să citim cât mai mult pe terasă/balcon dacă e posibil, la lumina naturală e mult mai sănătos.

Voi câte cărți ați citit de când stați în izolare? Care este cea mai frumoasă carte citită?

23 thoughts on “Târg de carte online Cartepedia – oferte de nerefuzat”

 1. Chiar o sa ma uit și eu pe site-ul lor. Chiar ma gândeam să-mi mai cumpăr niște cărți. Având în vedere ca lucrez de acasă și nu mai fac 3 ore pe drum, acum am ceva mai mult timp.

  Reply
 2. E bine si asa decat deloc. Eu am fost foarte trista atunci cand din cauza starii de urgenta s-a anulat Targul de carte Libris si ma bucur ca exista acest targ online, pentru ca am pe lista cateva carti pe care mi le doresc.

  Reply
 3. Cea mai frumoasa carte cititita ramana “Ganduri de pe o planeta nervoasa”. Am citit doar 2 carti. Avand tot un program de 8h work from home incerc sa citesc cand pot cateva randuri.

  Reply
 4. O idee foarte bună! Îmi plac cărțile, timpul nu este suficient pentru a citi cât îmi doresc.
  Mulțumesc pentru recomandare, dau și eu o fugă la târgul de carte online Cartepedia.
  Îmi place mult Kristin Hannah, Kate Morton…

  Reply
 5. Am citit ceva in luna asta, dar tot nu mi-am atins ceea ce imi propusesem. Cu cumparatul de carti stau bine, trei comenzi babane intr-o luna si un total de 53 de carti. Nu-mi ajunge perioada starii de urgenta ca sa le termin.

  Reply
 6. Imi plac mult targurile de carte, fie ele online sau fizice! Cat de multe carti interesante apar de la o zi la alta. O sa imi reintregesc lista de lectura sa vad ce mai iau de la Cartepedia! 📚😍

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.