Start spre viaţa în doi

Start spre viaţa în doiAjută-l pe bărbatul care îţi place să te remarce şi să te descopere. Pas cu pas. Cu puţin curaj şi multă încredere în tine, vei reuşi cu siguranţă.

Te-ai hotărât să porneşti în căutarea unui partener potrivit pentru tine? Înarmează-te cu răbdare, cu tact şi cu trucurile noastre şi pregăteşte-te să-l cucereşti:

Fii mai frumoasă ca oricând

Du-te la coafor, cumpără-ţi rochia pe care ţi-o doreai de mult, încalţă pantofii cu tocuri înalte! E momentul să arăţi mai bine ca oricând. În plus, nu uita: dacă tu eşti mulţumită de felul cum arăţi, le vei plăcea şi celor din jur.

Poartă culoarea ta preferată

  • Ai ocazia să îl întâlneşti? Îmbracă o rochie sau o bluză care are culoarea ta preferată. Psihologii au constatat că asta te face să te simţi bine în pielea ta şi îţi măreşte puterea de atracţie.

Machiază-te decent

  • Nu exagera cu culoarea! Machiajul prea puternic mai degrabă respinge decât atrage bărbaţii. Fardează-te decent, în nuanţe naturale.

Caută în locurile potrivite

  • Îţi place muzica clasică? Fii cu ochii în patru când mergi la un concert. Acolo ai putea întâlni un bărbat care să aibă aceeaşi pasiune ca tine. Mergi la munte ori decâte ori ai ocazia? L-ai putea întâlni la cabană.

Flirtează cu stil

  • L-ai văzut şi îţi place. Nu te pierde cu firea! Fii calmă şi nu-l scăpa din ochi. Privirile voastre s-au întâlnit? Nu te uita imediat în altă parte! Majoritatea bărbaţilor adoră flirtul din priviri. Zâmbeşte şi închide ochii pentru o clipă. Pentru a fi sigură că reuşeşti, poţi exersa acest tip de flirt acasă în faţa oglinzii. El nu reacţionează în niciun fel? Nu te înstrista! La urma urmelor, flirtul e doar o joacă. Va apărea cu siguranţă şi altă şansă.

Încurajează-l să-ţi vorbească

  • Şi-a zâmbit şi el? Bingo! I-ai plăcut. Poţi face următorul pas. Poţi să te ridici, să treci pe lngă el şi să îl atingi din „greşeală”. Sau, dacă eşti mai îndrăzneaţă, să îi faci un compliment. Şi bărbaţilor le plac complimentele. Dacă eşti foarte îndrăzneaţă, poţi risca chiar să îl inviţi la o cafea. La urma urmelor, ce ai de pierdut?

Stabileşte următoarea întâlnire

  • Inima îţi bate să-ţi spargă pieptul, nu alta, iar hormonii se dezlănţuie: e clar, bărbatul acesta e pe gustul tău. Te întreabă când vă veţi revedea? Perfect! Dacă nu o face însă, nu ezita să îl întrebi tu. De multe ori, bărbaţii nu îndrăznesc să facă vreo propunere de teama unui refuz. Deci: propune-i o altă întâlnire sau dă-i numărul tău de telefon.

Prima întâlnire

  • Nu îi povesti viaţa ta până în cele mai mici detalii. Păstrează puţin mister. Şi, mai ales, nu vorbi urât despre fostul tău iubit. El s-ar putea transpune în viitor, gândindu-se că la fel îl vei bârfi şi pe el.

Nu spune „da” din prima seară

  • Nu îi da tot de la prima întâlnire! Un sărut este suficient pentru început. Majoritatea bărbaţilor vor să cucerească o femeie. Dacă cedezi din prima seară, rişti să creadă că nu vrei decât o aventură.

 

1 thought on “Start spre viaţa în doi”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.