Soția plantatorului de ceai de Dinah Jefferies – recomandare lectură

15

Soția plantatorului de ceai – o carte cu adevărat bună

Soția plantatorului de ceai este cartea care m-a ținut trează toată noaptea. După ce am citit recenzia pe blogul Cristinei, am comandat cartea de pe site-ul Libmag. Nu am mai stat pe gânduri. Instinctul îmi spunea că voi descoperi o poveste bună. Am terminat de citit cartea de câteva minute. Ce pot să spun? Da, este una dintre cărțile mele preferate. Da, o recomand din suflet. Vă va cuceri povestea, dar și stilul frumos al autoarei.

Mă bucur că am posibilitatea să citesc cărți bune. Mă bucur că pot să vă recomand cărți de calitate.

Soția plantatorului de ceai – poveste de viață

Fiecare carte ascunde o poveste de viață. Din fiecare poveste, putem învăța lucruri importante dacă deschidem bine ochii. Această carte ne învață despre iubire necondiționată. Ne spune că e important să avem încredere în partener. Și ne învăță că un lucru ascuns va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu. Deși unii vor spune că această carte este cu iz ușor de telenovelă, nu e deloc așa.

Gwen este o tânără din Anglia. Ea îl întâlnește pe frumosul văduv, Laurence, proprietarul unei fabrici de ceai. Deși s-au cunoscut puțin timp, decid să se căsătorească și să se mute în Ceylon (Sri Lanka de azi). Gwen este foarte îndrăgostită de soțul ei, dar și de noua casă. Viața pare să fie frumoasă, perfectă până când… Gwen rămâne însărcinată. Toate semnele arată că ea va avea gemeni. În ziua nașterii, Gwen este acasă doar cu servitoarea. Ea naște doi copii frumoși, gemeni, însă soțul ei va afla că a fost doar un copil.

Soția plantatorului de ceai

Soția plantatorului de ceai – un șir de enigme

Vă veți întreba ce s-a întâmplat cu al doilea copil. De ce Laurence află doar de unul dintre copii? Unde dispare al doilea copil? Acesta este motivul pentru care merită citită cartea. Un lung șir de enigme care face cartea captivantă. Veți sta noaptea să o citiți ca să aflați finalul.

Din păcate, așa se întâmplă când refuzi să fii sincer de la început. O minciună duce la alte minciuni. Din nefericire, din cauza minciunilor, oamenii din jur au de suferit. Destinele copiilor sunt distruse. Însă totul se termină cu bine dacă spunem adevărul la timp.

Vă invit la lectură!

Vine perioada de vacanță! Veți avea timp pentru citit! Vin sărbătorile! Alegeți să oferiți cadouri, cărți! Este o invitație la cultură, lectură! Citește alături de un copil! Va învăța să iubească poveștile, cărțile!

Soția plantatorului de ceai se află în Top 10 cărți Nemira 2017. Care sunt celălalte titluri, poți citi pe ocarte.net.

Vouă vă place să citiți? V-ați dori să citiți cartea”Soția plantatorului de ceai”? Vi se pare o poveste interesantă?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. Hei, multumesc pentru mentionare si link. Ma bucur ca ti-a placut si ca nu ma fac vinovata de ore de lectura cu forta.
    Stii pentru ce te invidiez eu atat de tare? Pentru ca poti fi atat de scurta in a scrie despre o carte. Tu inciti mult mai mult prin cateva idei. Eu ma pierd in detalii.

Leave A Reply

Read previous post:
hrana Extru Can
Alege hrană Extru Can pentru pisica și cățelul tău

Hrana Extru Can - ideală pentru animale Animalul tău merită hrană special creată pentru el. Atunci când decizi să îți...

Close