De ce prefer să fac shopping în DM sâmbăta?

Eu sunt Mihaela și recunosc că îmi place să fac shopping în DM sâmbăta. Varietatea de produse interesante sunt mereu o tentație pentru mine. Există produse pe care le cumpăr și recumpăr, dar sunt atrasă și de produsele de sezon sau de sărbători.

Am găsit multe produse potrivite mie de îngrijire și de make up. Le achiziționez pe rând și le testez. Astfel ajung să recumpăr produse care îmi devin dragi de la prima utilizare. Există produse pentru casă care nu îmi lipsesc de pe lista de cumpărături. În plus, de fiecare dată găsesc produse noi tentante care vin cu mine acasă.

De ce prefer să fac shopping în DM sâmbăta?

Pentru unii, cumpărăturile reprezintă o corvoadă sau o obligație. Eu încerc să fac din ziua de cumpărături, una plăcută. Timpul nu ne mai ajunge pentru toate, dar e important să facem fiecare activitate cu plăcere. Astfel ne asigurăm că vom lua toate cele necesare.

**Sâmbăta mă simt mai relaxată

Sâmbătă, fiind zi de weekend, nu simt presiunea oboselii. Nu mă grăbesc să fac cumpărăturile și să fug acasă. Îmi aloc timp pentru a bifa totul de pe lista de cumpărături, dar și pentru a analiza produse noi, promoțiile de sezon și nu uit să îmi fac un cadou.

**Magazinele nu sunt atât de aglomerate

Da, îmi place să merg la cumpărături, dar nu sunt fan aglomerație. Aleg shopping în DM sâmbăta pentru că magazinele nu sunt atât de aglomerate ca peste săptămână. Și mă pot plimba prin tot magazinul analizând fiecare raft cu produse. Doar așa pot descoperi produse noi și îmi pot găsi produsele potrivite.

**Este timp și pentru testare de produse de machiaj

Normal că sunt atrasă de produsele de machiaj. Acolo unde există testere, este și mai mare interesul. Analizez nuanțele, văd ce mi s-ar potrivi și cumpăr ceea ce îmi place cel mai mult, deși dacă ar fi după mine, le-aș lua acasă pe toate.

DM are mereu campanii deosebite

În magazinele DM, se desfășoară mereu campanii interesante. Mereu Avantajos permite achiziționarea de produse preferate la prețuri accesibile pe termen lung. Adică prețul nu va crește la acele produse timp de cel puțin patru luni. La deschiderea de noi drogherii, beneficiați de reduceri și produse cadou la cumpărături ce depășesc o anumită valoare.

Recent, s-a lansat magazinul online DM și aplicația DM-ul tău, dmApp.

Magazinul online DM a fost lansat cu mare bucurie și așteptat de toți cei care nu au în apropiere sau în oraș un magazin DM.

Aplicația dm App permite shopping mai plăcut, beneficii, reduceri, transport gratuit la cumpărături peste 150 lei. Există și serviciul Ridicare Expres, iar comanda poate fi ridicată în 3 ore din magazinul selectat.

DM

➤ Campania ”Mă las fermecată de frumusețea iernii” este dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru achiziții de minim 60 lei, clienții primesc un loz cu o reducere valabilă la următoarea achiziție. La multiplu de 60 lei, se primește un loz în plus. Reducerea poate fi între 10 și 50% la produsul preferat.

DM

✽ O campanie cu totul aparte este Giving Friday 25.11! Donăm 5% din totalul încăsărilor! Această campanie este anuală, prin această inițiativă, DM va dona 5% din totalul încasărilor din data de 25 noiembrie către Asociația SOS Satele Copiilor. În 2019, 45 de copii au avut timp de 6 luni o masă caldă, în 2020 s-au strâns 20.000 euro, iar în 2021 suma strânsă a depășit 16.400 euro. Copiii din zone defavorizate merită un trai mai bun.

DM

* Dacă vrei să faci un cadou surpriză cuiva drag, poți achiziționa și carduri cadou. Ele pot fi încărcate cu suma dorită și folosite în orice magazin DM. Poate fi un bun cadou chiar și pentru tine însuți!

card cadou DM

Sunt curioasă tu ce produse achiziționezi din magazinele DM? Care sunt produsele tale preferate?

6 thoughts on “De ce prefer să fac shopping în DM sâmbăta?”

  1. Sunt tare faine campaniile si ideile sustinute de dm! Eu cumpar mai mereu aceleasi produse si cu bugetul ramas incerc diversele noutati sau produse de sezon! O sa mai merg in curand sa fac cateva cumparaturi pentru sarbatori. Am nevoie si de niste ceaiuri si snacksuri sanatoase.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.