Secretul unui zâmbet impecabil

Ne preocupăm zi de zi de aspectul nostru fizic și punem accent pe sănătate, dar și pe frumusețe. Mai ales acum, când trăim în era selfie-urilor și a pozelor în fiecare moment al zilei, am observat că lumea pune tot mai mult accentul pe zâmbet. Toți visează la o dantură frumoasă, dinți albi și sănătoși care să ne ajute să avem un zâmbet impecabil.

Am suferit destul de mult în școală că nu avem o dantură impecabilă și îmi doream să pot zâmbi și eu cu toți dinții, în toată pozele, dar eram conștientă că nu am zâmbet frumos și doar zâmbeam timid în poze. Mi-am promis că voi găsi o soluție pentru a avea o dantură perfectă, indiferent cât va dura sau când va fi posibil. M-am dorit atât de mult să pot zâmbi și eu în poze nestingherită, încât eram capabilă de toate sacrificiile posibile.

Anii au trecut, m-am documentat ce am de făcut și am trecut la treabă. Acum, mă pot lăuda cu un zâmbet frumos, nu mai am nicio reținere să zâmbesc atunci când sunt în public sau când pozez. Vă întrebați cum am reușit și sunt dispusă să vă divulg pașii pe care i-am urmat pentru a avea un zâmbet perfect!

  • mi-am pus aparat dentar la 25 de ani – m-ma tot documentat și am discutat cu un medic ortodont specialist și am ajuns la concluzia că nu e prea târziu pentru a-mi pune aparat dentar. Toată lumea se uita ciudat la mine că la vârsta asta port aparat, dar nu mă interesa deloc, eram dispusă să îndur priviri și întrebări incomode, știind că la sfârșit voi avea dantura mult visată.
  • albirea dinților – un zâmbet impecabil înseamnă dantură perfectă, dar și dinți albi – deși timpul nu îmi permitea să merg la cabinet stomatologic, am decis să încerc acasă să-mi albesc dinții prin această metodă în confortul propriei case.
  • folosesc doar periuță de dinți electrică – tot căutând modele de periuțe, caracteristici și păreri, m-am decis ce anume am nevoie și am găsit un model potrivit pentru mine aici .
  • nu îmi lipsește apa de gură cu efect de albire – deși nu îmi place nici gustul, nici faptul că pișcă, i-am înțeles rolul și pentru binele danturii mele, mă ”sacrific” și fac și acest lucru.
  • am ață dentară în mașină, în poșetă, în noptiera din dormitor, lângă periuța de dinți – nu se știe niciodată când am nevoie de ea și să-mi fie la îndemână.

După ce am ajuns la rezultatele dorite, mi-am dat seama că au meritat toate sacrificiile mele și am constatat că am mult mai multă încredere în mine de când pot să zâmbesc larg. Sunt mândră de mine și vă sfătuiesc să investiți în voi și să încercați să corectați defectele fizice dacă e posibil. Indiferent că vorbim de slăbit, de mici operații estetice sau un aparat dentar, la final când veți vedea rezultatul, veți fi extrem de mulțumiți!

Foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.