Salut Culinar De Weekend

8

Culinar – despre marea mea pasiune

Această categorie se naște din pasiunea mea pentru a găti. Dar Roșcata m-a impulsionat să-i dau drumul mai repede. Aici veți găsi rețete noi pe care le testez eu, dar și rețete tradiționale, adaptate unei vieți sănătoase. Rețetele vor fi însoțite de trucuri și poze cu explicații.

Am creat această rubrică pentru a vă ajuta să redescoperiți gătitul! Sper să vă impulsionez să gătiți mai des.

Când am descoperit pasiunea pentru gătit?

Îmi plăcea să stau pe lângă mama când gătea. Indiferent că era vorba de mâncare sau de desert, eu eram în bucătărie. Mă lăsa să mă joc cu aluat. Îmi explica toate detaliile. An de an, am învățat să fac tot mai multe. M-a atras tot mai mult bucătăria.

De sărbători, prăjiturile erau responsabilitatea mea. Unde nu știam, improvizam. Nu am dat greș niciodată. Cu cât găteam mai mult, cu atât îmi veneau mai multe idei.

Specializare în domeniu culinar

Mi-am dorit să mă perfecționez. Așa am ajuns să mă înscriu la un curs de bucătari. Acum visez să am timp să fac un curs de cofetar.

Perioada de curs a fost una grea. Dar a meritat fiecare oră petrecută în bucătăria unui restaurant de 4 stele, alături de oameni minunați. Am învățat trucuri. Am învățat să mă organizez în bucătărie. Am avut posibilitatea de a testa preparate deosebite.

Sper să vă fie utilă noua noastră categorieCulinar !

Iată ce veți găsi în această categorie:

  • rețete încercate de mine,
  • rețete de preparate sănătoase,
  • rețete de deserturi tradiționale,
  • rețete de deserturi internaționale.

Vă stau la dispoziție pentru orice nelămurire. Vă îndemn să gătiți și să faceți din asta o pasiune. O să încerc să vă arat că gătitul nu este o corvoadă!

“Dragostea este la fel de importantă precum mâncarea. Dar nu hranește.” Gabriel Garcia Marquez

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

8 Comments

  1. Mihaela Nistor on

    După ce le ”furați” vreau să reveniți să comentați, să știu dacă ați avut rezultate bune sau foarte bune!

  2. Să înțeleg că nu ai cuptor la dispoziție ? Dar aragaz ai, adică o sursă de încălzire, topire, fierbere a unor preparate?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
garderoba de primăvară
Piese vestimentare necesare pentru garderoba de primăvară

Organizare pentru garderoba de primăvară Garderoba de primăvară trebuie să cuprindă câteva piese vestimentare de bază. Ne place să fim...

Close