Salut Culinar De Weekend

Culinar – despre marea mea pasiune

Această categorie se naște din pasiunea mea pentru a găti. Dar Roșcata m-a impulsionat să-i dau drumul mai repede. Aici veți găsi rețete noi pe care le testez eu, dar și rețete tradiționale, adaptate unei vieți sănătoase. Rețetele vor fi însoțite de trucuri și poze cu explicații.

Am creat această rubrică pentru a vă ajuta să redescoperiți gătitul! Sper să vă impulsionez să gătiți mai des.

Când am descoperit pasiunea pentru gătit?

Îmi plăcea să stau pe lângă mama când gătea. Indiferent că era vorba de mâncare sau de desert, eu eram în bucătărie. Mă lăsa să mă joc cu aluat. Îmi explica toate detaliile. An de an, am învățat să fac tot mai multe. M-a atras tot mai mult bucătăria.

De sărbători, prăjiturile erau responsabilitatea mea. Unde nu știam, improvizam. Nu am dat greș niciodată. Cu cât găteam mai mult, cu atât îmi veneau mai multe idei.

Specializare în domeniu culinar

Mi-am dorit să mă perfecționez. Așa am ajuns să mă înscriu la un curs de bucătari. Acum visez să am timp să fac un curs de cofetar.

Salut Culinar De Weekend

Perioada de curs a fost una grea. Dar a meritat fiecare oră petrecută în bucătăria unui restaurant de 4 stele, alături de oameni minunați. Am învățat trucuri. Am învățat să mă organizez în bucătărie. Am avut posibilitatea de a testa preparate deosebite.

Sper să vă fie utilă noua noastră categorieCulinar !

Iată ce veți găsi în această categorie:

  • rețete încercate de mine,
  • rețete de preparate sănătoase,
  • rețete de deserturi tradiționale,
  • rețete de deserturi internaționale.

Vă stau la dispoziție pentru orice nelămurire. Vă îndemn să gătiți și să faceți din asta o pasiune. O să încerc să vă arat că gătitul nu este o corvoadă!

“Dragostea este la fel de importantă precum mâncarea. Dar nu hranește.” Gabriel Garcia Marquez

8 thoughts on “Salut Culinar De Weekend”

  1. Să înțeleg că nu ai cuptor la dispoziție ? Dar aragaz ai, adică o sursă de încălzire, topire, fierbere a unor preparate?

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.