Revertis de Laura Nureldin recomandare lectură

Revertis de Laura Nureldin prima mea carte cu vampiri

Revertis a fost pentru mine o surpriză plăcută. Este prima carte citită cu vampiri. Recunosc, a fost o lectură interesantă, amuzantă pe alocuri. Mi se pare o poveste tare simpatică, foarte bine scrisă. Te prinde de la primele pagini și nu o mai lași din mână. Aproape 300 de pagini citite în cateva ore, în 2 zile.

Dacă vă doriți o lectură de vacanță, o recomand din suflet. Poate fi comandată de la siteu-ul Editura Herg Benet. Este o lectură pentru adolescenți și adulți. Cu siguranță, povestea vă va merge la suflet.

Revertis

Revertis de Laura Nureldin

când ești nemuritor, ”niciodată” înseamnă foarte mult timp

M-a atras foarte mult acest subtitlu. Și m-am gândit mult la semnificația lui. Tindem să spunem des niciodată. Însă nu știm cât de greu e pentru unii acest niciodată.

Beatrice se îndrăgostește de Victor. Este tot ce și-ar putea dori o femeie. Povestea lor de dragoste are de suferit când Beatrice află că Victor este vampir. De dragul lui, își învinge teama, dar când el o omoară pentru o masă pe prietena ei, Beatrice încearcă să se sinucidă. Ea este salvată de la moarte și primește în dar, viața veșnică. Jérôme este vampirul care o va transforma și pe Beatrice în vampiriță.

Pentru că vampirii nu mor niciodată, ei trebuie să-și schimbe mereu numele, ocupația, casa. țara. Așa Beatrice ajunge Lauren. Și timp de 400 de ani are o relație tumultoasă cu Jérôme. Victor însă nu încetează să o caute. Speră să o găsească, să fie în viață. Nu bănuiește că și ea a fost transformată. Îi vine greu să creadă și să accepte.

Revertis

Povestea este simpatică

În poveste, apar multe personaje. Diverse vrăjitoare, mama lui Victor, variați vampiri, familia prin alianță. Aflăm multe detalii despre viața de vampir. Cum ei pot sili pe cineva să facă lucruri, să uite alte lucruri. Descoperim detalii despre vrăjitoare și aflăm ce vrăji pot face.

Povestea i-a o turnură interesantă. Mama lui Victor o angajează pe Lauren pentru organizarea unui eveniment. Ea are cereri suspecte și astfel Lauren își dă seama că și ea e vampir. Dar face parte din categoria celor buni sau a celor răi?

Revertis

Descoperă o poveste interesantă în cartea, Revertis. Îți garantez că nu te vei plictisi și vei avea o lectură plăcută!

15 thoughts on “Revertis de Laura Nureldin recomandare lectură”

  1. Prima mea carte cu vampiri a fost cartea pierduta a vrajitoarelor si mi-a placut incredibil de mult. De fapt a fost cartea care m-a convins sa reincep sa citesc zilnic, obicei pe care mi-l pierdusem de cativa ani. Si nu as fi zis ca o sa imi place povestile cu vampiri…

    Reply
  2. Sincera sa fiu nu am citit-o,dupa recenzia ta o sa o citesc si eu,altfel nu as fi incercat,ma ingrozeste cand vad cate o secventa de film de acest gen.

    Reply
  3. Cartile cu vampiri au devenit preferatele mele, asa ca o trec pe lista 🙂 Pare foarte interesanta. N-am inteles de ce Victor o cauta pentru ca daca era muritoare nu avea cum sa traiasca 400 de ani, nu?

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.