Restaurantul Vapiano – Viena, Austria

vapianoDacă vizitaţi Viena, trebuie neapărat să intraţi să mâncaţi la restaurantele Vapiano. Un restaurant care te întâmpină cu un bol plin cu jeleuri Haribo, nu poate să ofere decât servicii de calitate şi să te facă să te simţi bine venit. Adaugăm nişte ghivece pline cu condimente şi nişte copăcei.

Toate aceste combinaţii, oferă restaurantului un stil casual şi sofisticat, şi încă nu ai văzut meniul.

Vapiano reprezintă un lanţ de restaurante de tip „fast casual” ce oferă diferite sortimente de pizza şi paste. La intrare, fiecare client primeşte un card şi un meniu într-o limbă de circulaţie internaţională. Apoi în funcţie de preparatul ales, merge şi comandă, preparatul ales se pregăteşte chiar în faţa clientului. Astfe ai posibilitatea de a admira şi învăţa cum se pregătesc unele preparate. Atunci când comanzi pizza, primeşti un dispozitiv care te anunţă când e gata pizza şi poţi să mergi să o iei.

După ce ai savurat tot ce ţi-ai dorit, iar pentru cei dragi ai luat la pachet, te duci la recepţie să plăteşti împreună cu cardul primit la sosire.

Primul restaurant Vapiano a fost deschis în Germania, iar mai apoi au început să se extindă în Austria, Estonia, Stockholm, Rusia, Belgia, Olanda, Serbia, Croaţia, Arabia Saudită, Anglia şi Ungaria. În 2007, Vapiano deschide un restaurant în Turcia, iar mai apoi câteva în SUA.

Ceea ce am savurat eu, puteţi vedea mai jos, în poze! Tot ce pot să spun “Delicios!”

terasasalatapastepizza 2pizza

5 thoughts on “Restaurantul Vapiano – Viena, Austria”

  1. Denisa, de 2 ani e deschis si in Romania. In zona Plaza Romania (pe langa Cora Lujerului). Am vizitat toate cele 3 restaurante din Viena. M-a impresionat cel din Maria Hilfer Strasse. Pozele sunt facute la cel din Prater Strasse

    Reply
  2. Vapiano Plaza este o experienta desavarsita. Serviciile si calitatea mancarii sunt aceleasi ca afara. Oricum, Vapiano este franciza, iar nemtii sunt stricti la toate implementarile pe care le fac in lume. Exista verificari periodice si totul este extrem de strict. Pentru mine este o placere sa revin la Vapiano saptamanal. Il recomand cu caldura, pentru orice ocazie: fie ca este vorba de un pranz de afaceri, o seara in 2 sau pur si simplu dupa-amieze linistite in familie (exista si loc de joaca pentru copii care se amenajeaza de obicei in week-end) sau o petrecere a zilei de nastere, locatia este generoasa. Am petrecut si Revelionul 2011 in Vapiano si am avut acelasi sentiment de satisfactie deplina. In plus, exista tot felul de programe de fidelizare a clientilor pe care, sincer, in alte restaurante nu le-am intalnit. Va invit sa experimentati! Locatia este usor accesibila: restaurantul este in zona Plaza Romania, la parterul cladirii de birouri Anchor.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.