Refresh de sezon în garderobă

Schimbările sunt mereu binevenite și au rolul de a ne ridica moralul, de a ne face mai optimiști și mai veseli. Indiferent că schimbarea reprezintă schimbarea jobului, a orașului, a culorii părului, ele au un efect miraculos asupra psihicului nostru. Chiar dacă am fost mereu adepta schimbărilor, am fost împotriva extremului. Schimbările sunt bune doar dacă ne reprezintă și nu ne obligă să ne schimbăm personalitatea.

Noi, femeile, suntem tentate să facem schimbări, fie culoarea părului, fie lungimea lui, fie îmbrăcămintea, fie încălțămintea. Ne place să adăugăm ceva nou garderobei noastre ori de câte ori avem ocazia. Alteori ne găsim noi un pretext bun. Ultimul meu pretext, dar și cel mai bun, pentru un refresh garderobei mele, l-a reprezentat pierderea unor kilograme. Pe lângă faptul că nimic nu îmi mai era bun, nimic nu îmi mai plăcea. După o curățenie de câteva ore în dressing, mi-am făcut o listă cu ce obiecte vestimentare aș avea nevoie. Vă recomand să fiți realiste atunci când recurgeți la schimbarea garderobei, să nu vă lăsați mânate de impuls.

5 obiecte vestimentare adăugate în dressing după curățenia de sezon

 1. bluze – am încercat să aleg bluze și tricouri care să se potrivească jobului, dar și stilului meu de viață. Să fie acele bluze în care să mă simt comod, sexy și să potrivească cu fustele și pantalonii din garderobă. Am analizat toate aceste modele pentru a-mi da seama exact ce îmi lipsește și ce intenționez să port pe viitor.
 2. rochii – fie că vorbim de rochii casual sau rochii elegante, ele nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Am spus mereu că o femeie în rochie emană feminitate. Eu ador rochiile indiferent de sezon pentru că sunt extrem de comode. Ele te salvează în diminețile fără inspirație de a combina ținuta, trebuie doar să alegi o rochie și ești gata de plecare. Rochiile îți scot în evidență talia și bustul, au rolul de a ne avantaja indiferent de forma corpului. Pentru evenimente deosebite, optați pentru rochii în detrimentul combinațiilor fustă-bluză, pantaloni-bluză. Modele deosebite și interesante, pe gustul tuturor găsiți aiciEvitați negru și culorile închise, optați pentru modele vaporoase în culori vesele.
 3. fuste – m-am axat aici pe două categorii – casual și sport – pentru evenimente, aleg rochii, de aceea în general, port fuste. Le prefer pe cele scurte, în culori vii – primăvara și vara, în culori nude – în toamna și iarna. Evit negru, chiar dacă ni se pare că e ușor de asortat, la fel de ușor putem asorta și culorile nude. Nu vă mai stresați să combinați, urmați primul instinct!
 4. pantaloni – am considerat că o femeie are nevoie de blugi, pantaloni sport potriviți pentru plimbări, pantalon casual care să se potrivească și cu o cămașă și cu un tricou. Am adăugat doar câteva perechi de pantaloni pentru că în procesul de slăbire, ei sunt primii care îți arată kg pierdute și arată inestetic pantalonii prea mari. Am preferat să-mi cumpăr pe parcurs și nu prea multe perechi dintr-o dată pentru că încă sunt în procesul de slăbire.
 5. pantofi – pe principiul, o femeie nu are niciodată suficienți pantofi, noi, femeile, cumpărăm mereu o pereche nouă. Nu mai contează dacă ne trebuie sau nu, cumpărăm pentru că ne place modelul, culoarea. Deși nu aș fi crezut că poți slăbi încât să ți se micșoreze și piciorul, m-am convins pe pielea mea. Așa că m-am văzut nevoită să investesc în câteva perechi de pantofi și sandale.

Cum am gândit eu?

Am evitat să încarc dressingul cu obiecte vestimentare care nu mi se potrivesc oricât de mult mi-ar plăcea. Am evitat, în aceeași măsură, hainele care sunt în trend în acest moment.

Sfatul meu!

Nu mergeți la shopping pe fugă, rezervați-vă timp pentru a colinda magazinele și a proba în voie toate hainele. Alegeți doar acele obiecte vestimentare care vi se potrivesc stilului de viață și personalității. Cel mai important – alegeți corect mărimea potrivită. Investiți în haine de calitate și culori potrivite cu articolele vestimentare din garderobă.

Foto

13 thoughts on “Refresh de sezon în garderobă”

 1. Mi-a luat mult timp pana cand am invatat ca nu tot ce straluceste imi sta bine si inca mai am de lucru la asta, fiindca atunci cand e vorba de haine sunt ca un corb, atras de tot ce straluceste. 🙂

  Reply
 2. Nu merg la shopping pe fuga, :))) nu merg deloc. Masurile mele nu se gasesc in magazine ci numai online, asa ca am tot timpul din lume sa gasesc ceea ce am nevoie.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.