Recomandări filme de weekend! The Boy in the Striped Pajamas(2008) – Arbitrage(2012)

Recomandări filme de weekend! The Boy in the Striped Pajamas(2008) - Arbitrage(2012)Când zici weekend, te gândești la relaxare, liniște, un film bun sau o carte bună și un desert delicios.

E destul de greu să alegi un film bun, nu întotdeauna te poți lua după comentariile celorlalți.

Pentru acest weekend, vă recomand 2 filme, o dramă și un thriller.

The Boy in the Striped Pajamas – 2008, drama, istorie, război

O poveste din timpul celui de-al doilea război mondial, văzută prin ochii inocenți ai lui Bruno, fiul de 8 ani al comandantului de la un lagăr de concentrare.

Bruno are parte de o viață frumoasă, bogată, îndestulată, alături de mama sa, sora sa mai mare și tatăl său, Comandantul. Familia se mută la țară, deoarece tatăl său a fost relocat și preia conducerea unui lagăr de concentrare.

Suferind că este singur și nu are parteneri de joacă, merge să exploreze împrejurimile noii case. Tot plimbându-se prin pădure, ajunge la gardul lagărului de concentrare. Bruno se împrietenește cu Samuel, un băiat evreu, de vârsta lui, dar îmbrăcat într-o pijama cu dungi, care locuiește în spatele unui gard electrificat.

Această prietenie va avea consecințe uimitoare și neașteptate!

Recomandări filme de weekend! The Boy in the Striped Pajamas(2008) - Arbitrage(2012)Arbitrage – 2012, dramă, thriller

Dacă v-a fost dor de un film cu Richard Gere, ei bine atunci vă recomand să vedeți acest film.

Filmul prezintă o poveste despre lăcomie, înșelăciune, fraudă, care definește criza financiară de acum 4 ani.

Abitrage este un thriller bun, începe destul de clasic, dar continuă cu o serie de acțiuni dezastruoase pe toate planurile, financiar, sentimental, familial.

Managerul propriei corporații, Robert Miller (Richard Gere), împreună cu contabilul său, comit fraude grave investind într-o corporație rusească, ce promite câștiguri enorme. Miller spune că aceasta este ultima sa acțiune după care dorește să se retragă.

Miller, pe lângă faptul că e un bărbat mincinos și un escroc, care se folosește de cei dragi, ajunge să fie suspectat și de crimă.

Richard Gere rămâne un actor bun, o dovadă în plus este rolul din ultimul său film, ”Arbitrage”, carismatic, împrăștiind răutate și totodată emanând energie explozivă în momentele perfecte. Actrița, Susan Sarandon, este cea mai potrivită pentru rolul soției lui Miller.

Ați văzut deja cele 2 filme? Care v-a plăcut cel mai mult?

Vizionare plăcută!

Sursă imagine 1

Sursă imagine 2

2 thoughts on “Recomandări filme de weekend! The Boy in the Striped Pajamas(2008) – Arbitrage(2012)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.