Recomandare seriale – 24 și The Blacklist

maxresdefault

 

Pe cât de mult îmi place să citesc, pe atât de mult mă feresc să mă atașez de seriale pentru că știu că îmi vor ocupa ceva timp. Dar așa cum cititul unei cărți relaxează, și vizionatul unui serial bun poate avea același efect. Te deconectezi de toate problemele și nici nu simți cum trece timpul.

Ultimele două seriale pe care le-am văzut sunt, probabil, printre puținele pe care le recomand, cu actori de excepție, acțiune, evenimente care te țin în suspans.

24 – 2001-2010 – acțiune, dramă, mister, terorism – unul dintre puținele seriale care a reușit să mă captiveze de la episodul pilot. Noroc că am avut o perioadă mai liberă și puteam urmări câteva episoade pe zi.  Mi-a plăcut mult și cum a fost structurat serialul, fiecare sezon are 24 de episoade, adică exact câte ore are o zi.

Jack Bauer este șeful operațiunilor de teren pentru echipa de elită a agenției CTU care descoperă un complot de asasinare împotriva candidatului la președinție, David Palmer. Fiecare sezon este o nouă provocare pentru Jack și echipa sa, fiecare minut este important și fiecare agent devine suspect la un moment dat.

https://www.youtube.com/watch?v=7lxDREJ4vTo

Blacklist-SI-l

The BlackList – 2013 – – crimă, dramă, mister – serialul cel mai recent descoperit în această toamnă extrem de ploioasă, savurând ultimele zile de concediu.

Lui Elizabeth Keen, angajată recent la FBI, i se schimbă toată viață în momentul în care Raymond Reddington, unul dintre cei mai căutați oameni de pe lista FBI, decide să se predea. El solicită să vorbească doar cu Liz Keen, fără a specifica motivul. Reddington promite să ajute FBI-ul să prindă numeroși oameni periculoși căutați de multă vreme de poliție, însă fără succes, cu condiția să fie în permanentă legătură cu Lizz. Divulgând diferite detalii pentru a putea deconspira criminali sau teroriști, Reddington se apropie tot mai mult de Lizz, cu siguranță are el un motiv întemeiat.

Ce alte seriale ați văzut recent pe care le recomandați, care merită văzute? Dar seriale care nu merită văzute, să știm să nu ne irosim timpul degeaba! 

2 thoughts on “Recomandare seriale – 24 și The Blacklist”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.