Recomandare filme: The Last Witch Hunter și The Intern

0

last-witch-hunter-review

 

În ultima perioadă, am încercat să ne facem timp să ieșim la cinema cu prietenii, să vedem un film. Niciodată senzația și sentimentul pe care le ai când vezi un film la cinema, nu se compară cu filmul văzut acasă, indiferent de TV și de home cinema-ul deținut. Așa că dacă vreți să vedeți un film la cinema, iată ce vă recomand.

The Last Witch Hunter – 2015 – acțiune, dramă, mister, comedie – un film extrem de drăguț, niciodată nu aș fi crezut că Vin Diesel va juca într-un astfel de film. Acțiunea se încadrează undeva între realitate și ficțiune, depinde de fiecare dacă vrea să creadă sau nu, în magie, vrăji și vrăjitoare. Lumea în care trăim încă ne ascunde multe secrete, cine ar putea să-și imagineze că printre noi încă trăiesc vrăjitoarele? Sau că ele mai pot face vrăji, vrăji adevărate? Cu mulți, mulți ani în urmă, Kaulder, un războinic viteaz, a reușit să omoare toate vrăjitoarele, iar când, Queen, regina lor era omorâtă, l-a blestemat să trăiască veșnic, l-a despărțit pentru totdeauna de soția și de fiica sa. De-a lungul secolelor, Kaulder avea rolul de a pedepsi sau de a aduce în fața Adunării, vărjitoarele necinstite sau care se folosesc de puterile lor pentru lucruri rele. Vrăjitoarea Queen este înviată și caută răzbunare, ea dorește să dispară rasa umană. Filmul este presărat cu scene haioase, unele scene mult prea fanteziste, aș acorda nota 8 acestui film.

The_Intern_Poster-512x512

 

The Intern – 2015 – comedie – un film de weekend, o comedie drăguță cu un final pe care îl putem ușor estima, dar un film care merită văzut, distracția și relaxarea sunt garantate. Văduv și pensionar, Ben Whittaker descoperă că pensionarea nu este ceea ce și-a imaginat și la ce a visat. Când găsește anunțul cu posibilitatea de angajare a celor pensionați, profită de ofertă și își depunde cv-ul la mai multe firme. Devine stagiar junior la un site de modă online, fondat și condus de Jules Ostin, o tipă isteață și foarte harnică, dar mereu prea ocupată pentru a-i da ceva de lucru lui Ben. Colegii mai tineri vin să-i ceară sfaturi, chiar dacă la început nu îi acordau prea mult credit, și încearcă să nu iasă prea mult în evidență, dar fiind mereu atent la tot ce se întâmplă în firmă, dar și în viata șefei lui, încercând să o ajute mereu. Nota 10 pentru actori, dar doar nota 7 pentru film.

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
sfaturi de frumusețe
Sfaturi de frumusețe – de ținut minte

Sfaturi de frumusețe - ajutor de nădejde Cu toții avem nevoie de sfaturi de frumusețe. Uneori doar a alege niște...

Close