Prima rețetă video și un nou proiect

Proiect nou, colaborare minunată

Îmi plac la nebunie proiectele noi pentru că ador provocările. Deși la început am emoții și am o mulțime de idei în cap, pe parcurs, ideile se aliniază frumos, emoțiile dispar și rămâne o senzație plăcută de satisfacție.

Când Diana Secară mi-a propus să începem o colaborare și să filmăm împreună cu Flavius Fulea, niște rețete gustoase, am fost extrem de încântată și emoționată, zile în șir mă gândeam ce rețete să fac și noaptea visam doar prăjituri.

De ce rețete video?

Am admirat mereu persoanel care filmează. Mi s-au părut extrem de încrezătoare. Acum a venit rândul meu. Am pus la punct fiecare detaliu. Am avut grijă să nu se vadă emoțiile.

Trebuie să mărturisesc că am avut mari emoții și am încercat să nu las să se vadă asta.  Am lucrat mult, am cunoscut oameni frumoși și am lucrat foarte bine în echipă. Ne-am sfătuit și ne-am consultat, vă las să vedeți cum a ieșit primul nostru video!

*Filmulețul conține rețeta completă, multe detalii importante despre ingrediente, trucuri pentru a obține un desert perfect.

Aștept feedback-ul vostru, este important pentru noi să știm dacă și ce anume v-a plăcut, ce ați dori să vedeți în următoarele video-uri!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.