O firmă de curățenie – când să apelăm la serviciile ei

32

O firmă de curățenie – un mare ajutor

O firmă de curățenie reprezintă un mare ajutor. Indiferent că vorbim de casa noastră sau de locul de muncă. Ar trebui să apelăm la serviciile propuse cu mare încredere. În plus, astfel vom avea mai mult timp pentru noi. Consider că o firmă de curățenie face treaba mai rapid și mai bine. De ce? Au deja experiență. Folosesc produse profesionale care sunt spornice. Aparatura folosită este profesională și curățarea se face mai rapid.

Mă bucur că lumea a trecut de preconcepția că e rușine să chemi o firmă de curățenie. Înseamnă că ții la imaginea firmei tale.

o firmă de curățenie

În ce situații ar fi bine să apelăm la o firmă de curățenie?

Există multiple situații în care putem apela la serviciile unei firme. Merităm o casă/birou care să strălucească de curățenie. Însă există câteva situații în care e bine să lăsăm curățenia pe seama altora.

 • Curățenia la sediu nou

Majoritatea sediilor de firmă au multe geamuri. Majoritatea birourilor cuprind mult mobilier. După amenajare, angajații trebuie să beneficieze de un loc de muncă curat. Totul trebuie să arate bine. Un sediu de firmă curat spune multe despre acea firmă

Firmele de curățenie vin cu produse și aparatură care fac treaba mai rapid și mult mai bine. Soluțiile propuse de ei sunt mult mai eficiente. Având deja experiență în domeniu, curățarea sediului se va face corespunzător.

o firmă de curățenie

 • Curățenia după renovat

Având în vedere că într-un sediu de firmă, e flux mare de oameni, se impune la o perioadă de timp o renovare. După renovat, se adună mult praf. Prizele, întrerupătoarele, geamurile, pervazele sunt pătate cu vopsea. Mocheta, gresia, parchetul se murdăresc. Jaluzele trebuie spălate și aspirate de praf.

 • Curățenia periodică

Ai fost mulțumit de firma angajată la curățenia de sediu nou? Atunci îi poți solicita serviciile pe termen lung. Se poate întocmi un contract. Adică un fel de abonament. La înțelegere cu firma, se stabilește de câte ori și la ce interval să se vină la curățenie. E mai ușor să angajezi firma cu care ai lucrat deja. Personalul firmei este acomodat cu locația. În plus, știe exact ce are de făcut.

Apelează cu încredere la o firmă de curățenie

Nu îți face griji pentru siguranța bunurilor. Firmele de încredere pot încheia și polițe de asigurări. Astfel dacă ceva se distruge/deteriorează, ești asigurat. Curățenia se poate face în orele în care angajații nu sunt la birou. Astfel fiecare își poate face treaba nestingherit. Personalul și clienții apreciază un sediu firmă care ține la curățenie. Vorbim de sănătate, comoditate, siguranță.

Tu ai apela la o firmă de curățenie pentru sediul firmei tale? 

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

32 Comments

 1. la mine nu e cazul de firma, dar am avut o tentativa de a angaja pentru acasa :)))
  am avut in casa 5 pisici mici, am luat pisica cu tot cu pui si i-am crescut. mi-au facut varza casa! si miroasea ingrozitor, am scapat de miros dupa muult timp, desi am folsit toate solutiile din lume.. si scumpe! dar degeaba

 2. Chiar mi-ar fi de mare ajutor! Ma gandeam si eu sa apelez la o astfel de firma, insa nu prea am incredere, caci tot am auzit diverse experiente neplacute. Totusi, sunt presata de timp si trebuie sa iau o decizie cat mai rapida 🙂

 3. Pentru curatenia saptamanala eu nu as apela la serviciile unei firme de curatenie, dar pentru curatenia generala, de Craciun sau de Paste, chiar as plati sa ma scape cineva de toata munca aia care imi ia vreo 3-4 zile si ma epuizeaza total.

 4. Am apelart la nevoie. La renovat este indicat chiar…se curata bine, mai ales cu constructorii de acum. Cred ca as fi frecat roata viata la geamurile pline de lavabila si alte alea.

 5. Firmele de curatenie sunt foarte importante atunci cand ofera si servicii de calitate, eu am prietene care apeleaza si pentru acasa la firme de curatenie.

 6. Pentru o companie, firma de curatenie este ideala. Dar pentru acasa, nu stiu. Desi cunosc persoane care prefera varianta asta, din comoditate, insa am ajuzit si ljucruri neplacute despre oamenii care au venit sa faca “curat”. Ca au facut mai multe feluri de curat…

Leave A Reply

Read previous post:
Like pe Facebook
Povestea unui Like pe Facebook

Un Like pe Facebook, te rog Câte controverse poate stârni un Like pe Facebook. Nu mai multe decât lipsa unuia....

Close